Aysebsra çok kötüydü nişanım geldi iki gün ve ben kontrole gittim bebeğimin suyu bulanmış ve kordon dolanmıştı boynuna 41+3’ haftalığım herkes bana normal doğuramazsın vs psikolojik şiddet uyguladı eşim kaynanam vs sonra bende inat ettim normal doğurcam diye doktorum hemen yatış yapalım dedi ben istemiyorum dedim çıktım eve geldim sonra evde korktum bir şey olursa bebeğime vs diye tekrar gittim annemi alıp yatışım yapıldı açılmam 3 cmdi 10 saat suni sancı aldım ne suyum geldi ne açılmam oldu o sancıyı hatrlamak istemiyorum bile sonra eşim kayınvalidem ne halde olduğumu görünce akşam doktoru arayıp sezeryana alın kız çok kötü dediler ben sezeryana gidince herkes o kadar üzülmüştü ki ebem benimle ağlıyordu temizlikçi elimden tutmuş abla korkma vs diyordu ben çığlık çığlığa hastaneyi yıktım bu sancıyı alın içimden vs diye sonra epidural yapıldı sezeryan sırasında öteki dünyayı boyladım bi ara 😂 herkes çok korkmuştu kızım doğdu o an dünyalara bedeldi ilk ağlayışı öpmek vs ama sonrası odaya geldim kızım kusuyordu ama nasıl kusma ve asla emmiyordu emme refleksi yoktu yoğun bakıma alındı 5 gün ben o sezeryanlı halimle 24 saat boyunca iki saatte bir emzirmeye gittim hastaneye eve geliyordum üstümü değiltir yemek ye hastane 5 gün mücadele ettim her gdip gördüğümde yoğun bakımdan çıkınca ağlıyordum allah kimseyi düşürmesin çok zor 5 günün sonunda biberonu emmişti kızım ve ben çok ağlıyordum sabah oldu tekrar gittim mememi ağzına koymamla emmesi bir oldu o an dünyayı önüme serdiler sanki hemen doktorun yanına gidip emdi ben götürmek istiyorum dedim ve evladımı aldım ordan eve getirdim şuan 2,5 aylık rabbim ona uzun uzun ömürler versin 🥲🥺🥰 şuanda da ağlayarak yazıyorum 🥺