Benim önce nişanım geldi hafif sancılarım vardı aldırış etmedim pek, sonra sancım şiddetlendi doktorumu aradım babası vefat etmişti şehir dışında olduğunu söyledi sancıların sıklaşırsa başka doktora gıtmemı söyledi . Sancılarım arttı ben başka doktora gittim 42+1 haftadaydım normal doğum istiyordum o yüzden o kadar bekledim gittiğim doktor sezeryan yaparım dedı istemedim birde bebeğin suyu bitmiş dedi sezeryan yaparım dediği için inanmadım sonra aklımda soru işareti kaldı ya suyu bittiyse diye😐 başka doktora gittim suyu varmış ayrıca muayene yaptılar hafif bir kanaman olur korkma sancının sıklaşmasını bekle dediler ebeler, sonra ben evime geldim gece sancılarım sıklaştı dahada, kanamam fazlalaştı parça gelmeye başladı gece 4 gibi doğuma gittim yine başka hastaneye bilmediğim bir doktora suni sancı felan verdiler açılmam oldu 10 cm kadar ama normal doğuramadım bebeğim korktuğu için kafasını sürekli geri çekiyordu en sonda bebeğin kafası ters geldi sezeryan yapmak zorunda kaldılar ta ertesi gün 4 te doğurdum normal doğum olcak diye öle istediğim için zorladım ama olmadı o kadar sancı çekip sezeryan oldum hemde genel anestezi ile hiç bir anını bilmiyorum bebeğimin😥 hatta o kadar kötüydüm ki baygın gibiydim anestezici en son şey diyordu buna narkoz vermeye gerek yok bu zaten baygın diyordu😂😂 doğumdan sonrası çok zordu sezeryanlı olarak agrılar dikişler vs. benimde doğum hikayem böyle biraz uzun oldu ama 😂