Aysebsra benden komiği yoktur sanırım. Gece 2 de suyum geldi tabi ben onu idrar sandım çünkü ortada nişan yok. Neyse birkaç saat sonra sancım başladı ama adet sancısını öyle bi unutmuşum ki ve doğuma daha 1,5 ay olunca gaz sancısı olarak düşünüyorum. 5 buçukta sancım dayanılmaz bir hal aldı hemen hastaneye gittik ama doğum olacağı hiç aklımıza gelmediği için doğum çantasını almadık. Bi gittik açılma var dedi ebe. Nst’ye aldılar bi yarım saat orada beklettiler. Sonra nst’yi çıkarttırdım daha çok canımı yakıyor diye. Nöbet değişim saatine denk gelmişim yeni gelen ebe beni muayene etmedi bunlar beni odada unuttu. Ben odada dolaşıyorum plates topu ile oynuyorum squat yapıyorum ama bayıldım bayılacağım. Midemde bulanmaya başlayınca çıktım odadan ben hiç iyi değilim dedim geldiler beni muayene ettiler 8 cm açılma kafa gelmiş dediler. Aldılar beni doğumhaneye saat 9:15. Doktor geldi alttan bi miktar kesmesi lazımmış makası aldı kesmeye çalıştı arkadaşlar makas kesmiyor dedi( ben içimden şaka mı para mı isteyecek yoksa diyorum sancı ile kıvranırken). Neyse doktor ebe ve hemşirelere söyleniyor nöbet değişiminde beni muayene etmedikleri için “ya muayene etmeden alırsanız böyle doğuma almak zorunda kalırız” diyor çünkü herkesi bi şekilde sezaryene alıyorlarmış gittiğim hastanede beni alamadı kudurdu doktor( bu arada kendi doktorun o gün başka yerde görevliydi gelemedi.) Çok uzun oldu ama işin özü doğumumda bile makas kesmiyor oldu şaka gibi 🤣🤣🤣🤣