Hasanegem-annesi12 Cnmyvrmm1 özelden nasıl yazıldığını bilmediğim için yazdım bir daha ki sefere artık ☺️
Cnmyvrmm1 Sevgili anneler , bu hafta gelen kodların süresi doluyormuş. Kullanmayıp ihtiyacı olmayan özelden yazabilirse çok sevinirim . özelden yazmayı bilmeyenler için ben de geri dönüş sağlayabilirim, kodu açıktan yazınca elime kalmıyor 🙏🏻🐣🐣☺️🌸
Cnmyvrmm1 26 sı, bugün son annelerrrr. Kullanmayan ve ihtiyacı olmayan annelerden rica ediyorum benimle özelden paylaşırlarsa çok sevinirim 🥰🙏🏻🙏🏻
Cnmyvrmm1 Ogretmennnnn_____ dün verdim 4 adet toplamda elimde kalmadı, burdan postlardannyazan annelerdi onlarda ☺️
Ogretmennnnn_____ Cnmyvrmm1 anladım 😊 o zaman elinde olan anneler varsa bana da özelden atarlarsa güzel olur 😇
RuzgarMommys Sürekli bez kuponu istiyorsunuz ya hatta özelden bende verdim size Ama görüyorum da sürekli bez kuponu peşindesiniz hep bu postlarda görüyorum Bukadar bez ihtiyaci olamaz çünkü hepsiyle de alamazsınız ki. Insallah baska bişey icin kullanıyorsunuzdur. Artik güven vermiyor çünkü @Cnmyvrmm1
Cnmyvrmm1 RuzgarMommys ben annelerle paylaşıyorum.🙏🏻 Paylaştığım anneler yazabilir . Öyle söyleyeyim .
Canparcam_ Cnmyvrmm1 Benden de kod istemissiniz ama burdan bir anneye verdim. Ayrıca kızınızın ihtiyacı olduğunu denemek istiyorum falan demişsiniz. Lütfen ihtiyacınız yoksa başka anneler faydalansın size burdan bir sürü kod verilmiş zaten özelden de yazmissiniz millete banada dahil.
Cnmyvrmm1 Canparcam_ istemekte paylaşmakta ve bana ulaşan annelere yardım etmekte ben çekinmedim. Bu yüzden yazdım🌼gönül kırıyorsunuz.