Cnmyvrmm1 Hanımlar biz baby me kullanıyoruz da, elinde fazla olan bilen varsa sadece baby me olanı özelden rica ediyorum . Bana geri dönüş yapın yeter ki ben de yazarım size 👶diğerini başka ihtiyac sahiplerine verebilirsiniz, onların da ihtiyacı görülsün . 🤲
Gygy YOUR-ZGA3-G2WD-WZR2 Baby ne 40 TL kupon son kullanım 26 si. Özelden mesaj atamadım kusura bakmayin
Cnmyvrmm1 Gygy siz yaZın size yazardım . Kullanmışlar cünkü böyle açıktan olunca ✔️🙃helal edilmemesinden de hiç korkulmuyor , o şaşırtıcı .😨
Prensesannesi1234 Gygy bence bu kopunun süresi dolmuş arkadaşlar bişe olmuş yani çünkü kaç güç öncesinden aynısı bana da geldi iki üç gündür kullanıyorum ama maalesef sonuç alamadım hata veriyor sürekli 😀
Cnmyvrmm1 simgesell anlatayım size ; e bebeğe uygulamayı indirip ya da magazınsda üye olunca . İndiirm ve kampanya bildirimlerini size SMS ile yapıyor . Kuponlar öyle geliyor , tek kullanımlık ve süreli .☺️🐣🙏🏻
Cnmyvrmm1 Prensesannesi1234 süresi dolunca aktif degil diyor , başkası kullanınca daha önce kullanılmış . Bu kod için aldığımız hata uyarısı ; kod daha önce kullanılmış . Yani gitmiş böyle 🙃