RabiaMevaninAnnesi UcuBulunamayanBant Bende oyuzden korkuyorum onun icin korunmayi biraktim 1 sana olmazsa tekrar dr gidicem
UcuBulunamayanBant RabiaMevaninAnnesi ins olur hayırlısıyla bende bebeğim 1yasina gelince birakicam.korunmayi bakalım nolcak
RabiaMevaninAnnesi Mom4565 Ayy rabbim hayirli evlat olarak saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.Insallah bizlerede tekrar yasatir bu duyguyu
Elfylmzkk RabiaMevaninAnnesi konu hakkında bilgim yok rabbim gonlunuze gore hayırlı salih evşat nasip etsin inşallah 🥰 ama ben ikinciyi asla yapmayacam gibi duruyor nasıl cesaret ediorsnz. Dogum aklıma geldikçe ağlayasım gelior 😂😂 çok zordu be
RabiaMevaninAnnesi Elfylmzkk Amin cumlemize insallah.Benim dogumumda cok zordu dogumdan sonrasida 😀 Ama 31 yaskna geldim artik simdi istemezsem daha sonra istedigimde olurmu hic bilemem suan bile olup olmicagini bilmiyorum 🤣
benkullanici07 RabiaMevaninAnnesi bizzat ablam yasadi bunu 🤩 9 sene cocuklari olmadi asilama ve tup bebek yaptilar enistem varikosel.ameliyati oldu ise yaramadi en son tup bebek denediler zar zor onunla bi cocuklari oldu. Zaten cocugumuz olmuyor diye hic korunmuyolardi ilk cocuklari 6 yasindayken normal yolla hamile kaldi simdi 3 yasinda koskocaman danaa oldu😇
Seheremre İlk çocuğum tüp bebek şuan 3 yaşında , diğer çocuğum 3 aylık normal yolla oldu sürpriz oldu bizede ,
RabiaMevaninAnnesi Seheremre ayy Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin rabbim insallah bizede nasip etsin cok mutlu oldum suan
Elfylmzkk RabiaMevaninAnnesi ayyy. Hayırlı olsun bi tane olsun 😂😂 bide bekarken dort cocuk diordum. Neyime ulan dort cocuk ahahah
BARTUMOM RabiaMevaninAnnesi arkadasimin 8 yıl olmadı tüp bebek le oğlu oldu 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı dayımın 15 yıl çocuğu olmadı ne aşılama ne tüp bebek hiç biri tutmadı evlat edindiler 1 yıl sonra yengem kendiliğinden hamile kaldı Allahin mucizesi çok var çevremde böyle ilki aşılama olup sonra kendiliğinden olan
RabiaMevaninAnnesi BARTUMOM Ne kadar guzel Rabbim bizede nasip etsin benim etrafimda da tup bebekle evlat sahibi olanlar var ama hic birinin ikinci cocugu olmadi ama Allah buyük varsa nasibi bu dünyada Rabbim verir elbet
yaseanne1 Çok yakın arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. Nasıl olsa olmuyor diye korunmadı olursa da başım üstüne dedi. Bebeği 8 aylıkken süpriizzz ☺️ Darısı size ♥️
RabiaMevaninAnnesi yaseanne1 Ayy bunlari duydukca cok mutlu oluyorum umutlarim artiyor 😊 Rabbim hayirla saglikla buyutyi nasip etsin insallah