_portakalannesi_ kizlar merhaba bir sorum olacak beta HCG 4490 çıkmıştı hastanede fakat 1 gün sonra sağlık ocağında kan verdim orada 1000 çıktı neden düşüş oldu bir bilgisi olan varmı ?
HLmom _portakalannesi_ aynı yerde kan vermeye gayret gösterin eğer kan düşüyorsa maalesef kimyasal gebelik olabilir
Vera1810 _portakalannesi_ merhaba keısnlıkle üzülmeyin postlarıma bakabilir sınız aynı seyı yasadım. Hep yanı yerde kan verin ve bir kadın dogum dr una gıdın muhakkak
Kelebegimmmm _portakalannesi_ aynı yerde tekrar yaptırın. Düşüyrsa kimyasal gebelik bebek oluşmuyr yani. Kanamaya döllenmiş yumurta atılacak
NursenaT _portakalannesi_ bazen değer çok yüksek olduğu zaman >1000 yazabılıyor öyle bişey olabilir mi aynı hastanede tekrar kan verin bence
_portakalannesi_ HLmom sağlık ocaginda gebe izlem için gitmiştim o yüzden kan almışlardı internette de sizin dediğiniz gibi yazıyor inanamadim 😔
_portakalannesi_ Vera1810 gitmiştim orada yüksek çıktı zaten pazartesi tekrar gideceğim ama pazartesiyi beklemeyip hemen mi gitsem bilemedim
Kelebegimmmm _portakalannesi_ tabi kimyasal da kese yok ama erken olduğj içn de kese görünmemiş olablr. Siz kanı takip edeceksinz
cinarinannesiiii _portakalannesi_ git bence hemen inşallah değildir ama sağlıksız gebelikse sana zArar verebilir
Kelebegimmmm _portakalannesi_ pazartesi gidersenz zararı olmaz. Kimyasalsa zaten adet gbi kanama başlar. Eğer hemn gidersenz öğrenmiş olursnz. İki kere kan verdiğinz yerden herhngi birinde tekrr kan verin. Öğreniriz böylelikle. İçinz rahtlar
Pnarferah _portakalannesi_ o zaman ilk kan verdiğiniz yerde tekrar kan verin sağlk ocağı sonuçları çok sağlıklı olmuyor bana da idrarda protein kaçağı var dedi hamileyken ama gittim hastanede tekrar tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı
Uykucu _portakalannesi_ çoğu saglik ocaginda 1000 üzeri degerler çıkmaz. bunu da goz önünde bulundurun
ikibabybirmom _portakalannesi_ büyük ihtimalle kimyasal gebelik olabilir bı kaç güne kanama yaşayabilirsin bı kadın doğuma git canim
Limonataa _portakalannesi_ Kimyasal gebelik geçiriyor olabilir ama ilk başta nerede kan verdiyseniz oraya gidin tekrar verin
Limonataa Limonataa Ayrıca kese 2500 civarlarında belirgin oluyormuş tabi doğru mu bilmem ben öğrendiğimde 1300 du doktor 2500 ve üstü olursa kese gözükür demişti 4500 dediğin de kese gözükmedi içinde bebek olup olmadığı