Yagmurtekin Kızlar yarın sevdiğim bir arkadaşım yemeğe gelecek. Yemek olarak hinkal yapıcam ama bana çayın yanına bir şeyler önerir misiniz?
birtutamsac Yagmurtekin bu hinkal hingel mi oluyor acaba yoksa farklı bi şey mi merak ettiğim için soruyorum ☺️
minikyavrumm Yagmurtekin mini köstebek pasta yapabilirsin yemeğe alacaksan cayın yanına çok bisey yapmana gerek yok bi çeşit tatlı olsun yeter çerez falan koyarsın çay faslı bittikten sonra meyve yersiniz oh miss
Yagmurtekin birtutamsac evett, Çerkez yemeği 😍 eşim Çerkez arkadaşımda tadını merak etmiş o yüzden yapacağım
Yagmurtekin minikyavrumm dimi bende öyle düşündüm zaten yemek ağır midelerini şişiricek bir de sobada kestane yapıcam, ufak sütlğ6bi tatlı yapsam yeter herhalde
birtutamsac minikyavrumm benim eşim sivaslı ben orda yemiştim ilk herkes farklı bi isim söylüyo hinkal ı da yeni duydum ikisi aynı mı diye merak ettim :) sanırm aynı şey yine isim farklı
birtutamsac Yagmurtekin eşim çerkes değil ama sivaslı bende bi kaç kez yemiştim çok lezzetli 😋 ıslak kek yapabilirsinz çayın yanına da bu arada 😇
minikyavrumm Yagmurtekin yeter bence yemek değilde çaya gelselerdi çeşit sayısını fazla yapın derdim ama yemekle karin doyacak zaten hemde yormayin kendinizi fazla
Yagmurtekin Cookie vallaha bana da gelmiyor bacım oturup 2 tabak yiyorum ama onlar ilk defa yiyecekler o yüzden dedim
Yagmurtekin birtutamsac evet çok güzel 🤤 ıslak kek alanımın ustalığıdır ama ben gittiğmde genelde o hep ıslak kek yapmış oluyor, farklı bir şey olsun istedim. Kıbrıs tatlısı düşündüm ama ağır gelir mi acaba?