MelinayAsel29 MelinayAsel29 Yica kiyafetini degistiriyoruz ya gun icinde devamli yok su doker kizim yemek yerken dokulur uyur terler kosar terler o konuda dedim
Yica MelinayAsel29 gece yatarken pijaması ayrıdır gün içinde de bazen 2 bazen 3 kez degistirdigim oluyor durums göre. Bazen kirlenmemiş oliyor üstü
Yica MelinayAsel29 yok çorap giydiriyorum sadece onu da gün içinde çıkarıyorum çoğu zaman ama terlemiş oluyor
MelinayAsel29 Yica ter bezleriyle alakali demek Su bol icince ter kokumuz azalir ya su ile alakali olabilir mi acaba onu dusundum suan
Kleopatra Yica eee diyorum işte boşuna yeni doğunca tuzlamiyorlar. Bi bildikleri varmış Demk ki. Hiç kokmadı yavrum yani şahsen şimdi baktım da epey kokan bebek varmış hayret verici.
minnoscan prensinveannesininguncesi benimkinin de kakası güzel kokuyo diyorum herkes şaşırıyo ama çok güzel geliyo bana yoğurt gibi kokuyo 😂😂😂
Gmomboys minnoscan ay benmki yumurtadan başka bişeye dönüştü.bagırsakta bekleye bekleye offfffg diyorum 😂
minikem minnoscan aa bana da meyveli yoğurt kokusu gibi geliyor ama kınayacaklar diye kimselere söylemiyorum 😂😂
Edalikuzusu Yica annem tuzlamadık ya çocuğu ondan kokuyor diyor ilk doğduğu zaman zorla tuzlamak istedi banyo yaptırırken izin vermedim şimdi azıcık terlese tuzlatmadın çocuğu diyor 😅
Emineg35 Edalikuzusu kv tuzladı hatta bekletti bile biraz yapma dediğim halde. Öyle ter öyle koku oluyor ki anlatamam. 4 oğlu var kv hepsi aynı bunları tuza gömmek lazım anca. Tuz falan hikaye genetik bu mesele ama anlamıyorlar