Habibe08 Ogluma molfix kullaniyorum aslinda memnunumda ama fiyatlar cok uçtu daha uygun fiyatli bez memnun oldugunuz markalar neler
UcuBulunamayanBant Habibe08 bende Molfix kullaniyodum baby turcoya geçtim fiyattan dolayı çok memnun kaldım.
Habibe08 birfincantuzruhu Sleepy i molfixden once kullaniyodum her sabah yaş kalkiyoduk o yuzden zaten molfixe gectim
ilkbahar Habibe08 baby turco bebek küçükken aslında iyi gelmişti bize 🙂19 aylık şimdi bazen taşırıyo diye kullanmıyoruz Artık
Burcumirac Habibe08 ikizlerim 4 aylıklar en başından beri baby turco kullanıyorum cokda memnunum ikisindede pişik sızdırma yapmadı
Aloneeee Habibe08 önlem güzel bez sleepy ve önlem ikisini de kullanıyorum hangisi indirimdeyse 😂 önlem sleepy e göre biraz daha kalın ama dokusu yumuşak
Eymen21 Bebeğim 8 aylık doğumdan itibaren baby turco kullanıyorum şükür herhangi bi sorun yaşamadık 😊
Eymen21 Habibe08 doğadan olanı kullanıyorum şuanlık memnunum sadece külot bez denemiştim kalıbı küçük ondan memnun kalmadım
Habibe08 ilkbahar ya iste bebekler küçükken cok cis yapmadıkları icin sorun olmuyoda buyuduginde sızdırıyor şuan ne kullaniyosunuz
hurremsultann Bir arkadaşım molfixten 101in bezine geçti Molfix gibi çok memnunum dedi bende elimde ki stok bitince deneyeceğim isterseniz deneyin Molfix şuan tanesi 2.30 oldu çok saçma
Habibe08 Burcumirac yani aslinda sizdirma küçükken olmuyo buyuyunce gece cis daha çok yapiyo küçükken bende sleepy kullaniyodum sonra büyüdü cok sızdırdı bıraktım
Habibe08 UcuBulunamayanBant 3 ayliksa normal yapmamasi oglum gece yarim litre sut iciyo daha cok hatta😂😂
ilkbahar Habibe08 sleepy kullanıyorum stoklamıştım daha bitmedi sonra ben de başka seçenekleri değerlendircem bakalım 🙆♀️