tecrubesizanne Ladyofdark 9. aya kadar öğürme refleksi sayesinde bebekler kendilerini boğulmaya karşı da koruyorlar bir bakıma. Dikkat etmemiz gereken gıdanın soluk borusuna kaçmaması. İlkyardım eğitimlerine de katılabilirsiniz bununla ilgili
Ladyofdark Aslii123 Tedavi olacak kadar problem yaratan bir şey değilmiş büyüdükçe düzelebilirmiş mesela 40 yaşında bi insanın bile sürekli boğazına kaçar mesela dedi bazı insanların biraz daha dar oluyormuş bizim ailede çok var boğazına kaçma olayı 🙊
Hamide16 Ladyofdark benm oğlumda beş ay beş günlük Çay kaşıgıyla su verdim boğuldu öksürmeye başladı içmek istemedi ek gıdaya başlayınca naparım bilmiyorum. Su haricinde hiç bişey vermedim ben henüz 🤷🏻♀️
Ladyofdark Hamide16 🤦🏼♀️ sizi çok iyi anlıyorum. Cevremde arkadaşlarım çok rahat veriyor ek gıda öksurse bile umursamıyorlar hayret ediyorum ben. Biz çok telaşlayız heralde 🤷🏼♀️
Aslii123 Ladyofdark benimde bo göğsüm yazık ki geliyor istemiyor ordan emmek zorla veriyorum diğer göğsünde hiç istememezlik yapmıyor ah büyürlerse rahatlasak ya
Ladyofdark Aslii123 Benim ikisini de emiyordu ama ucum yoktu hiç bi tanesini daha rahat emiyordu diğerini bazen ters emziriyordum öyle daha rahat emiyordu deneyin isterseniz bebeğinizi tersten kolunuzun altına alıp emzirin🎈
Htcnplt Ladyofdark cNm bebeklerimiz o kadar akıllılar ki sen merak etme herşeyin üstesinden geliyorlar emzirirken boğazına kaçıyor süt sadec oturma pozisyonunda bekletiyorum 10 saniye hemen geçiyor sen panik olma Allah'ın izniyle bişey olmaz
Ladyofdark Htcnplt Aslında en doğrusunu siz yapıyorsunuz ben boğazına kaçtığında o kadar panik yapıyorum ki oğlum da korkuyo benim paniğimi hissedince🤦🏼♀️
Hamide16 Ladyofdark aynen ilk doğdugunda emerken bile boğuluyodu yalnız emziremiyodum bişey olcak diye 😊