MuhammetSeliminannesi Bebeğim henüz 3 haftalık ve doğduğundan beri her ağladığında kıpkırmızı oluyor nefessiz kalıyor ve susmuyor bu normal bir şey mi 😥
Zeynep-mina12 MuhammetSeliminannesi benim bebeğim de öyleydi morarana kadar ağlardı kolikti çünkü doktora sorduğumda nefessiz kalıp morarana kadar ağlaması normal değil dedi kalp doktoruna yönlendirdi şükür bişe çıkmadı
MuhammetSeliminannesi Zeynep-mina12 Baktılar ama her şey normal diyorlar neden böyle yapıyor anlamıyorum
nutellayiyensincap MuhammetSeliminannesi kolik bebek mi acaba🙄 üstte kalsın,belki bu konuda tecrübesi olanlar görür🌺
Ervakts MuhammetSeliminannesi benim bebeğimde kolik hiç susmaz sürekli ağlar. Ama morarması kalple ilgili olabilir muhakkak çocuk kardiyolog görmeli
Mom5441 MuhammetSeliminannesi 41 günlük kızım benimde ağlama krizine giriyor 5 dk boyunca avazı çıktıgı kadar ağlıyor sonra uyuyup kalıyor Cumartesi kardiyolojiye görünücez bakalım
Zeynep-mina12 MuhammetSeliminannesi baktılarsa alışmaya çalış derim yani ben artık her seferinde gitti bu çocuk diye kahrımdan ölürdüm huy oluyor İnan herşeyi normalse benim ki artık morarana kadar ağlamıyor ama hala huysuz bir bebek ve sinirli
Ervakts MuhammetSeliminannesi çocuk hemşiresiyim birlikte çalıştığımız doktor bu tarz morarmalarda aklında soru işareti kalmasın ve ihmal edilmesin diye hep kardiyolojiye yönlendirirdi panik yapmadan doktora danışmak daha sağlıklı masum bi şey de olabilir
ikiprensannesi_gul MuhammetSeliminannesi yani bazı ağlamalar normal değil tabiki haftası gereği gaz sancısı olabilir doyup doymadığından emin olun bide