esraozcan52 Bursa97 Valla wnde bilmiyorum bize yapmisti verildiğinde yarım saat içinde uyuyordu özellikle akşam yatmadan önce veriyorum sabaha kadar uyuyordu☺️
Slyshn nazlidnz biz kullandık bıraktık ama şimdi nezle oldu bebeğim uykusuz bir bebek uyusun dinlensin istiyorum kaç damla ceriyorduk unuttum?
Burcu011 Zadiden kullandık gerçekten uyku yapmıştı ama beyinde uyuşukluk yapıyormuş bu tür ilaçlar tedirgin oldum vermedim bidaha
gulay_candemir Bursa97 Benim bebeğime de alerji şurubu verdi Ama içeriğini okuyunca eşim kullanma mi istemedi Birde burun tıkanıklığı için vermişti ne alaka bilmiyorum ama Ben hiç kullanmadım Uyku yaparmiydi Bilmiyorum
gulay_candemir Birde alerji testi yapmadan şurup vermek ne kadar doğru bilmiyorum Bir sonraki randevuda soracağım
nazlidnz Slyshn kusura bakmayın şimdi gördüm yanıtınızı sabah 5 damla akşam 5 damla demişti eczacı ama doktorum sadece akşam 10 damla verebilirsin dedi ben o şekilde yapıyorum
Mavisimmm Bursa97 bizede vermişti zatiden isimli şurup uzerinde uyku yapar yaziyor yan etkisinde uykusuzluk yapar yaziyordu bizede uykusuzluk yapti 🤣