Kadernur 3 tane yapıldığını bilmeden hastaneye gittik bebegim kolik bir bebek sürekli aglayan birisi normalde ama aşıdan sonra surekli agliyor tek başımayım ne yapacağımı bilmiyorum siz nasjl baş ettinjz bu durumla
_yonca_6 Kadernur bizde bugün yaptırdık. Çok ağlıyor. Ağrısı var büyük ihtimalle. Bir çay kaşığı calpol verin dedi hemşire
Kadernur Angel00 ya korkutmak istemem ama cok kötü sag bacak sol bacak ve sol koldan 3 tanr yapıyorlarmış cocuk aglamaktan morardi
mucizem_200921 Kadernur bi çay kaşığı calpol verin bizde yaptırdık çok kötü geçti gecemizde gündüzümüzde
Kadernur mucizem_200921 atesi olunca ver dedi hemskre ama cok aglayincs versem bi sorun olur mu ve gunde kac kere verebilirim
Angel00 Kadernur 3 aşı olduğu için korkuyorum ya zaten 🥲 biz bile bir aşıya dayanamıyoruz yavrum 3 aşıya nasıl dayansın 😞 Allah yardımcımız olsun hepimizin sizede çok geçmiş olsun 🙏
momy_16 Kadernur huysuzluk ateş normal 2 ay asisinda canım biraz sabretcen mecburen bizimki de ilk gun zor geçmişti 38 olunca ilac vermistim huysuzlancak bugun
Kadernur momy_16 atesi yok hemsire de atesi olursa calpol ver dedi illaki atesi mi beklememix lazim anlamadim
Elaaras Bizimde geçn ay 2. Ay aşısıydı. Sabah 11 de yaptırdım aşıyı gece 11 e kadar ağladı. Şurup hiç etki göstermedi. Paranox fitil 3 e bölüp yaptım ondan 2.3 saat sonra ancak sakinleşip uyudu
momy_16 Kadernur ağrı kesici ateş düşürücü diye biliyorum calpolu ama canm ben ateşi olunca vermiştim
Nurrrsss Kadernur bize 2. Ay aşısı garip bi şekilde sadece uyku yapmıştı ama 4. Ay aşısında mahvolduk