Tugcebkr53 Gunduz uykuları sakinken gece uykusuna gectın mı neden boyle oluyolar yuz ovusturma aglama sureklı kalkmaya calısma kıvranöa 9 aylıgız bu arada
Asel2 Tugcebkr53 28 günlüğüz tüm gün uyudu prensesler gibi şuan gözlerini görsen hiç uyuyacak gibi değil ☺️ Arada da ağlama krizi geliyo
Esra7834 Tugcebkr53 bizde de aynı durum mevcut sanırım atakmış ama ergen gibi istediği olmayınca ortalığı yıkıyor artık gün sayıyorum bitsin bu 9 ay
Genc1prensannesi Tugcebkr53 suan saat 3.20 uykusuzluktan başlığı yanlış okumuşum 😂 uyumadan önce çocuk yapmışım olarak okumuşum 😂🤦♀️
Tugcebkr53 Esra7834 valla bitmiyor bu ataklar hıc ben 5 bucuk aydan beri guneslı bı gun gormedim hep atak
Tugcebkr53 BayanNinni benim de az kaldı yememe dıs cıktı mı belkı dıstır. Bizim daha yenı bı tane cıkıyo
BayanNinni Tugcebkr53 bizim çoktan çıktı sizin ilk defa çıkıyorsa böyle olması normalde ben benimkine anlam veremiyorum beşik sallamaktan gına geldi kesinlikle bidaha çocuk yapmayacam 😂
Tugcebkr53 Radife yaa kuzum neler neler denemıyoruz kş hıcbırı ıse yaramıyor bak 1 2 3 gun uyumaz tamam ama barı 4 gub bı guzel uyu yanı saat bası kalkıyor
Tuana218893 Atakmıymış şuan yasadiklarim atam hftasina baktigimda atak falan yok . Resmen uykudan bayilcak uyumamak icn ağlıyor. 9 ayliğız😔 bn bitik uykusuzlukdan agzimin içi yara gecmiyor asla .
Tugcebkr53 Tuana218893 ahh canım benım ya o atak haftalarına kalsa bitmiyoki bende normalde guneslı gunlerdeyım sozde ama nerdee anca sabahı sabah ediyorum ya
Tugcebkr53 BayanNinni ama diş cıkmadan oncede boyleydi o zamansa dıse baglıyodum cıkıcak diye ama dıs felan gelmıyodu bende oyle dıyorum 1 tane yeter yapmıcam unutursun diyolar ben pek unutcagımı sanmıyorum 😂
BayanNinni Tugcebkr53 Allah Allah nesi var acaba banada unutursun diyolar yokkk hayatta unutmam ben bu geceleri yarım satte bir uyanıyor psikolojim bozuldu yemin ediyorum bide üstüne dişim ağrıyor nedir bu anaların çektikleri
Kumsfat Tugcebkr53 ayni biz😃 7 aylik olacagiz hala huysuzluk uykusuzluk hepsine devam dis sıkintısidir diyorum sürekli🤣