Asilbebis 2papatya oğlum çok aslan burcu olsun istedim tam gününü doldurmadı yengeç oldu bende yükselenini tutturdum aslan oldu 😂
2papatya Asilbebis iyi bari. ☺️☺️ Kızlarım 1 hafta geç doğsaydı aynı gün doğmuş olacaktık ve yengeç Burcu olacaklardı olmadı 😂
Deletedmom99886 2papatya Keşke oğlum da Aslan olsaydı beraber ketum ketum takılırdık 😂 ama yükseleni Aslan
Asilbebis 2papatya yengeç burçları biraz duygusal. Aslan burçları daha şanslı oluyo yani kendimden biliyorum 😂
2papatya Asilbebis evet duygusalım ya bazen iyi olmuyo o durum. Şanslı olmayı tercih ederdim şahsen 😂😂
Asilbebis 2papatya günü şanslı oldu 11. Astrolojide 11 sayısı idealist ve misyonerliği temsil ediyo 😂
2papatya Asilbebis yaaa siz iyi biliyorsunuz astrolojiyi😍😍 bi ara bende heves ettim araştırdım okudum ama hatırlamıyorum hangi evde ne oluyo 😂
Asilbebis 2papatya astroloji, numeraloji çok takılmıştım bi ara hala varda o kadar değil oğlumun isminde eksik sayılar vardı onları tamamlayıp öyle koymuştum 😂
tenceretavakuskana 2papatya kızım Akrep,yukselenıde Akrep😩 oglum İkizler,yukselenı Aslan 😖 vay ben nedem nerelere gıdemm
tenceretavakuskana 2papatya ıkısıde zor vala ıkı burclada oek aram yoktur benım genelde 😂🤭ınsallah cocuklarım tanıdıklarıma cekmez ne dıyım🥲