Prensescik 2papatya Kizimin birinin burcu Başak yukseleni Akrep küçüğününde burcu Başak yukseleni terazi 😊
2papatya TheBaby kızlarım 1,5 yaşında şu aralar fazla zorlanıyorum bi bakıyım dedim yükselenleri de ikizler 🙈🙈
2papatya Denizfdn ben yengeç burcuyum. İkiz kızlarım da ikizler Burcu yükselen burçları da ikizler burcuymuş çok inatcılar 2 dk 2 dk uyumuyo herseyden çabuk sıkılıyorlar bu gibi burç etkileri var 🤷🏻♀️
Denizfdn 2papatya ay aynı benler bende ikizler burcuyuma ama en merhametli en güçlü burçlardan biri gurur duymalı siniz kızlarınizla
ilkbahar 2papatya ben de başak 🙆♀️ ama o kadar da alınmıyorum herşeye küçükken biraz alınganlığım vardı geçti 🤗😄
2papatya Denizfdn 😂😂 ayy deme aşırı inatçılar su ara bide sinirli istemedikleri bişeyi hayatta yapmıyorlar burç etkilerine inanıyorum ben biraz 🙈
Asilbebis 2papatya oğlum çok aslan burcu olsun istedim tam gününü doldurmadı yengeç oldu bende yükselenini tutturdum aslan oldu 😂
2papatya Asilbebis iyi bari. ☺️☺️ Kızlarım 1 hafta geç doğsaydı aynı gün doğmuş olacaktık ve yengeç Burcu olacaklardı olmadı 😂