Mervexxx SEDANURRRR hıncımı almış gibi hissediyorum böyle yapınca kuduruyor 😂 bide wp resmimi değiştiriyorum kendimi tek koyuyorum çocukça evet ama rahatlıyorum dediğiniz gibi 😂
HonKiPonKiDoNiNo antropologanne Iyiyim kuzum saol sen nasilsinnn, cok sukur hersey yolunda 2. bir sansla yola devam ediyoruz bircok sey eskisi gibi olmasada..
antropologanne HonKiPonKiDoNiNo Cok sevindim iyi olmana. Insallah hersey daha da güzellesir senin icin, Rabbim unuttursun zor günleri. Görünce inan hep aklima geliyordun sormak istedim. ❤
HonKiPonKiDoNiNo antropologanne Evi falanda tasidik yavrum, kotu anilar orda kalsin dedik .. Herseyin hayirlisi diyorum artik, cok saol canim benim yanaklarindan, guzel kalbinden operim kocamann 😘😘 Bak bugun post bile actim kizida buyuttum 🙈
antropologanne HonKiPonKiDoNiNo Harika olmuş, yeni yıl hanenize sans getirsin insallah. Seni de minnos kizinida cok opuyorum ❤
Wanderlust SEDANURRRR herkes isim soyisimle kayitli. Sadece 1.derece annem babam esim vs ismiyle kayitli senelerdir boyle. wp durum yazma, foto paylasma vs bana gereksiz geldigi icin boyle resmi sekilde kullaniyorum