Karakiz Aliemirinannesi mayasir olmustur kasinti delan sunnet olunca geciyo 6 aylik hic yasamadm oyle bisey yasindnnsonra kesif ediyolar bnm bildigim ilk oglumdada yasamadm
Balyanakannesiii Aliemirinannesi 7 kasım doğumluyuz bacım bizde de durumlar aynen öyle eli hemen oraya gidiyor merak ediyor keşfediyor korkma bsy olmaz inşallah
Minikprensannesi Aliemirinannesi cınsel organını tanıması için daha cok erken kaşınıyorsa bi sebebi vardır
MUGUL Aliemirinannesi benim oğlumda 3 aylıkken sünnet oldu ama işte yeni ellemeye başladı ... dediğiniz gibi belki bezden rahatsız olduğu için dokunmak istiyordur yada belkide farkındalığı iyi gelişmiş olduğundan olabilir ☺️
Aliemirinannesi MUGUL evet canım olabilir aman bir sağlık problemi olmasında biz anneler ellerine müdahale edebiliyoruz nasılsa. 🥰
[silindi] Kupra kilo 9300 diş hala yok ej gıdayı çok düzene oturtamadım ama 3 öğün düzenli yapmaya çalışıyorum bazen çok istekli yiyor bazen ağzını açmıyor
Kupra [silindi] maşallah canım biz ek gıdayı çok seviyorduk ramazanda Bi başladık zorla yedirmeeye çalışıyorum kilo da almamış napcam bilmiyorum
eyluleymen Aliemirinannesi bizde aynı durumdayız şu an altını açtığım an eli ini atıuor çekiştiriyor her halde vücudunu tanıyor diye düşünüyorum çünkü acısa ağlar.hava aldığı içinde o anlık rahatlama hareketi de olabilir.oğlumda 7 aylık
Zehra0755 Aliemirinannesi fallık dönem 2-7 yaş arasıdır suan orak dönemde bez rahatsız ettiğinden olabilir kontrolde doktoruna söyleyin
[silindi] Kupra dönem dönem istemeyebiliolar canım zorlama ki tiksinmesin. Benim oğlumda Bi yiyo Bi yemio. Kaç kilo ki senin bebeğin
Sinemnar Aliemirinannesi benim oğlumda yeni başladı kurcalamaya ay sonu yaşına girecek sizinki biraz erken keşfetmiş ama olabilir her çocuk farklı sonuçta
Agahinannesi Aliemirinannesi bebek mastürbasyonu diye birşeyde var ateşde yapabiliyormuş bence bi doktora sorun derim
Kupra [silindi] 2.830 kiloydu ama çok hareketli Bi saniye bile durmuyor doktor iyi dedi saglıklı dedi kilosu biraz az dedi ama olsun dedi