Goktug34 Selam bayanlarn yeni bı eve taşındık tasindgmz eve normal ocağım olmadı eşim gitmiş cam ocak almış lukcell beyaz aynı zamanda daha önce kullanmadm nelere dikkat etmeliyiz ben korkuyorum patlıyor fln diye duydum daha önce
150421Elis Goktug34 Annemde var 5 yildir kullaniyor,sadece 2den fazla gozun calismamasina dikkat ediyor patlamamasi icin,onun disinda ekstra bisey yapmiyor bence temizligi de kullanimi da daha kolay
-Gizem- Goktug34 3 yıldır kullanıyorum beyaz renkli. cifle silmeyin çizilir . Temizledikten sonra iz bırakmayan bezle silmek yada kurulamak gerekiyor
SEDANURRRR Goktug34 bende beyaz cam ocak kullanıyorum çok memnunum temizliği de çok kolay yapılıyor, diğer ocaklardan bir farkı yok yani özellikle dikkat etmen gereken birşey yok canım
senamiray Goktug34 közleme tavası sakın kullanma birde aynı gözde uzun.sure bişey pişirme değiştir başka göze koy pişir cok yüklenme ağır koyma
Serife00 Ben kullanıyorum siyah cam ocak çook memnunun özellikle bek gözlü ocaktan vazgeçip cam ocak aldım 3 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şuna dikkat et diyebileceğim
-Gizem- 150421Elis teşekkür ederim artık hep aklımda olacak 3. gözü yakınca korkuyla yapıcam yemekleri 😂
Kadermelek1996 senamiray siyah rengini 4 senedir kullanıyorum tek sıkıntısı çabuk toz oluyor sabah akşam siliyorum 😏onun dışında sıkıntısı yok
Goktug34 Yigitaynur66 bende kızıyorum bana sor belki başka renk alcm diye 😂 temizliginu neyle yapiysnz sicakken temizleme yapma dedi servis Ci pek bişey söylemedi
Yigitaynur66 Goktug34 valla ben herşey de yapıyorum hiç bişe de olmuyo ocakta bişe pişerken diger ocağa alıp sildigimde oldu bişe olmadı renk olarak ta beyaz en iyisi bence digerleri nin temizliği zor oluyo diye duydum hep beyaz candır közleme için bişe diyemicem ben pek yapmıyorum ama patlıcan falan közlüyorum direk ocaga koyuyorum közmatik falan koymadan
Goktug34 Yigitaynur66 peki temizliginu nasıl yapiysnz acaba deterjansiz temizleme yap dedi servis normal sade. Suyla bana pis geliyor
Yigitaynur66 Goktug34 ben herşey kullanıyorum bulaşık deterjanı çamaşır suyu vs bişey olmadı şimdiye kadar