Asliissoysal Kızlar bugün 4 aylık aşımızı olduk hemşire kan damlasına başlayın dedi ama kime sorsam yan etkisi fazla yok ama huy değiştiriyor fln diyorlar sizde ne gibi değişiklikler oldu
TheBaby Asliissoysal Doğru. Bizde 1 hafta yan etki yaptı. Sonra sidefer kullandım sorun olmadı. 7,5 ayındayız artık kullanmıyorum. Dut pekmezi ile devam ediyorum
fatma_erva Asliissoysal Bizede 4 aylık ken verdiler ferrum ve şuan 6 aylık hicbir sorun yaşamadım ne kabızlık ne başka birşey içeriği kötü diyenler falan oldu ama doktoruma da danıştım kullanabilirsin dedi ama tabi her bebekte farklılık gösterebilir .
Hulyaeee Asliissoysal ferruma başladık huy olarak uyutmaya calistigimda ortalığı yikiyo ilaçtan mi kaynak bilemedim
Ozgeruya Mlkhrn merhaba bizde onu kullaniyoruz ama kizimda pişik yapıyor bizim doktorumuzla görüştüm yapar pişik dedi baska kan damlasida yazdi oda yapti sanki biz bide sürekli kullanamiyoruz bazi durumlarda kestik hep. Sizde pişik falan oldumu acaba
Asliissoysal fatma_erva Aynen hemşire den sonra doktorun yanına da gittim aile hekimliğinde fazla etkisi olmaz kabız olabilir dedi herkes huyu değiştiğini söylüyor sizde bir huy değişikliği oldu mu
Bebegimm1 Asliissoysal saglik ocaginin verdigi gaz kabizlik dislerde leke yapiyormus ben rikse girip almadim ordakini eczaneden özel kendiniz alin ocean microfer oneririm tadida guzel
SemaK Asliissoysal bizim değerimiz düşük ocean kullandım ama kan değeri artmadı bende newvite geçtim. Ocean da tatlandırıcı varmış zaten
Danlacann Asliissoysal bestiron da çok güzel içeriği temiz ve dişlerde leke yapmıyor kabızlıkta yasamadık
Deletedmom6262 Asliissoysal Canım bişey sorucam D3 vitamini her ayda yeni açmamız lazımmı 3 aydır aynı damlayı kullanıyoruz da kimsede bişey demedi bozulmaz demi ayrı post açmak istemedim
Asliissoysal Deletedmom6262 bende aynı sizin gibi kullanıyorum geçen gittiğimde bittiyse yenisini verelim dedi farklı bir damlaya geçiş yaptık 🤗
Kbse Asliissoysal devletin verdiği damla benim oglumda kanlı kaka yaptı ben hemen bıraktım doktorum özel kan damlası yazdı
Pasamm-6387- Kbse benimde oğlumda kanlı kaka yapıyo Demir’i bırakınca düzeliyor ondan kaynaklanıyor demekki acaba ben mi paranoyak oldum diye düşünüyordum şuan çok sevindim paylaşımınızı görünce bende değiştireyim size doktor ne yazdı acaba ?
Syktoprak Asliissoysal ben kullanıyorum sağlık ocagınınkını bısey de olmadı sizi de olmaz diye bisey diyemem tabi bizde sorun yok demir de kanda kullanıyorum