Muge140921 RainOverMe sleppyde sanırım yine indirim var yoksada bide bugün 21 Aralık indirimleri başlıcak takip edeyim belki indirim olur sleppy deneyim o zaman. Teşekkürler 😊
RainOverMe Muge140921 indirim varsa ben de bakayım🤗 umarım memnun kalırsınız saglıkla buyusun bebıs🤗🙏🏻🌺
Minnossareannesi Muge140921 evet çok memnunum. Prime pure çok iyi yenidoğanken ondan almıştım fakat fiyat çok uçuk zorlamaz derseniz kesinlikle Prima pure zorlarsa Prima unibaby yeni doğan sleepy yeni doğan herhangi biri olur
Medusafer Muge140921 hayır sadece bez değişiminde ve alerjik reaksiyonlarda pişik yaşadık kızımın gıda alerjisinden dolayi
Muge140921 Baharaktas23 genelde bu ürünlerden memnun herkes fiyatda daha uygun sanırım teşekkürler bende bunlardan tercih edicem
Hilalyildz Muge140921 ben Sleppy yenidoğan dan memnun kalmadım kızımda pişik yaptı. Uni Baby yenidoğan kullanıyorum fakat sadece dışarıda. Bende evde su ve ılık su ile temizliyorum
Muge140921 Hilalyildz pamuk su artık zorluyor benide o yüzden ıslak mendile geçmek istedim bakalım hangisi pişik yapmazsa onu kullanıcam deneyerek