Fatma_zynpasya55 Biz Dr. Brownu kullanıyorduk çok memnunduk ama kızım Bi süre sonra Dr. Brownsu kabul etmedi lansinoha geri döndük onu kullanıyoruz şuan.
Belis- Fatma_zynpasya55 arkadaşın dediği gibi bizdede öle oldu. Bnm kızımda hep brown emdi ama damağı bi ara yara olsu ve asla kabul etmedi sağma makinemin biberonu lansinoh onu kabul etti ve öle gitti
BurcakKaymak 5 aylık oğlum sadece anne sütü ile besleniyor en başından beri emmek istemedi, Dr browns da tuzu biberi oldu. Bende gaz yapmasın diye onu tercih etmiştim ama şimdi aşırı pişmanım. Şakın almayın, lansinoh kullanın ya da medela calma
Yusuf_Talhanin_annesi BurcakKaymak en başta medela düşünmüştüm ama yorumları okuyunca vazgeçtimm çok fazla şikayet var internette.. galiba lansinoh alıcam. teşekkürler 🌹
Yusuf_Talhanin_annesi MuhammedAmine peki biberon emzik ucunu kaç numara almıştınız internette yorumlara bakıyorum da 2 numara alın diyenler olmuş
MuhammedAmine Yusuf_Talhanin_annesi 2 aylıkken 1 numara almıştım şimdi 3 delikli olanı kullanıyor 5 ay 1 haftalık
Ayaniz Yusuf_Talhanin_annesi lansinoh kullanıyorum meme reddi olmadı.. hatta memeyi mamadan tercih ediyo. Emmek istiyo ama süt az oldugu için mama veriyorm
Yusuf_Talhanin_annesi Tugba1234 bir lansinoh memnuniyeti daha ☺️ Teşekkürler 🌹lansinoh alayım en iyisi. Ucu 1 numara mu kullandınız bazıları 2 ile başlayın yazmış da yorumlarda
Deletedmom02100 Yusuf_Talhanin_annesi lansinoh kullanıyorum gündüzleri emziriyorum akşamları sütüm yetmiyo doymuyor gibi hissediyorum o yüzden mama veriyorum. Meme reddi olmadı memeyi de emiyo biberonu da kullanıyoruz
Egesem Yusuf_Talhanin_annesi her bebek aynı değil hangi biberon olursa olsun meme reddi ihtimali var ki bizde öyle oldu ben de chicco nun anne memesine yakın biberonuyla takviye yapıyordum 2 aylıkken redde başladı biberonu atıp alıştırma bardağı ile verince geri döndürdüm hala isteksiz emer ama en azından hiç almamazlık etmiyor aynı Biberonla arkadaşın takviye yaptı hiç Red yaşamadı yani Bebekten bebeğe değişiyor. Emmek istemiyor diyorsunuz belki biberon rahat geldiği için istemiyordur meme reddi birden olmuyor önce emme süresini azaltıyor bebek sonra meme gördükçe çıldırma evresine geçiyor. Yine siz bilirsiniz ama riski unutmayın çok zorluklar atlattığım için uyarmak istedim🌺
Yusuf_Talhanin_annesi Egesem tabiki meme reddi ihtimali her halükarda var ama iste yine de en azından ben elimden geleni yaptım demek istiyorum Belki hiç meme reddi yaşamıcam belli mi olur belki evladım vazgeçmeyecek zaten bu çözğm olmazsa eds yöntemi denicem.. çok teşekkürler 🌹
Tgbalmila Egesem hangi alıştırma bardağını kullandınız acaba bizde meme reddi yaşıyoruz kaşıkla ve enjektörle denedim kabul etmedi
Baldan Yusuf_Talhanin_annesi gazla bir sekilde basa çıkarım yeterki memeyi bırakmasın diyosan lanisoh kullan derim
Gksuu Yusuf_Talhanin_annesi yani biberon başlığı 2 numara olan bende sizin gibi hem meme hem mama veriyorum