Mrs_Mert Havvakck eviniz soğuk mu? Battaniye falan serebilirsiniz yumuşak kalın bişeyler olabilir ama oradan da yuvarlanır gibi bilemedim
Dedimolabilir Havvakck bende de degisigi vardi kemeri taktigim halde dustu kendini atti gucluler bu aylarda fikkat etmek lazim
papatyasevdalisiii Havvakck dönme zamanları hareketli zamanları bence kullanmayın derim kullanacaksanızda yanındab ayrılmayın
Zlm Havvakck 😄 benimkide yapıyodu bunu bigun düştü sonunda rahatladı artık kullanmıyorum düştüğünden beri yere oturtuyodum çekmecelere tutunup ayağa kalkmaya calisiyodu örümcek aldım onda duruyo şimdilik bakalım çıkamaz inşallah. 😄
emy_yucek Havvakck atar dönmeyi ögrenmiş kendinin farkına varıyo yürüyene kadar yerde hep oynatıcaksınız.
1prensesannesiiii Havvakck yere Yorgan katlayıp üzerine bırakıyordum soğuk olmaz merak etme canım öyle daha güvenli olur düşer bu şekilde Allah korusun
Asilbebis Havvakck benim oğlumda aynı koyamıyorum bi kere yere 2 kat battaniye seriyorum büyük aktivite halısı var onu koyuyorum üstüne oyun halısını seriyorum mutfağa bi gidip geliyorum ta battaniyeye gelmiş
Asilbebis Havvakck aynı 5.5 aylık bizimkide kendini ite ite gidiyo bi gün mutfağa giderken telefonun kamerasını açtım koydum. Yan dönüyo ayağıyla o oyun halısının dik yerlerini iterek gidiyo bildiğin
MelekSubasi Havvakck Bir sey olmaz canim oglum sobali evde emekledi allaha sukur bir sey olmadi. Yere battaniye falan serin iyi giydirin yerdr vakit gecirsin kaslari kuvvetlensin
FiltreKahve Havvakck halının üstüne bir yorgan üstüne battaniye üstüne çarşaf serin bırakın yuvarlansın. Kocaman olmuş artık istemez ana kucağını