_Papatya23_ Tecrübeli anneler 😊bebeğinizi sütten nasıl kestiniz? Oğlum 18 aylık sürekli emmek istiyor artık ihtiyaç değil oyuncak haline geldi 😒 yemek de yemiyor üstelik kesersem belki yer düzelir. Fikirlerinizi alabilir miyim 🥰
balporsuguu _Papatya23_ gecenlerde bende benzer bir post acmistim.Cok sukur ben kizimi kestim,sirke sürdüm günduz hic istemedi,1 gece istedi agladi ertesi gece yine sirke surdum bu defa hic emmedi.Cok kolay biraktik🌸
Emirike _Papatya23_ biz de 18 aylık olduk benimkisi tam emzik gibi kullanıyor resmen.. sırf bu durumdan rahat bir şekilde dışarda rahat takılamıyrz uykuları desen düzensiz geceleri binbir kez uyanır ben de kestirmeyi düşünüyorum burda bekleyim..😏
Gulay55 Benim bebegımde 17 aylık benimkide hıc bısey yemiyordu gunduz emzırmeyı kestım azda olsa iştahı acıldı gıbı gece emzırmeye devam ediyorum birden kesemedm ben yara bandı salca surdum oylelıkle emmek istemedi
CemileAbdullah Bende bıraktırmak istiyorum ilaç kullanmak zorundayım ama biraktiramiyorum dün akşama kadar vermedim Yemek yedirdim durdum akşamına çığlık atıyor memeee memeemmm diye bugünde yemek yemiyor 🤷🤦😱
_Papatya23_ CemileAbdullah benimki de gündüz oyalarım bi şekilde ama uyku vakti olmuyo illa memeyle uyuyacak gece uyanıp istiyor. Emziğine bıraktı emmek istemiyor artık
CemileAbdullah Annem kayınvalidem daha emer arar diyorlar ama emdikçe de yemek yemiyor gece biraktirsam diyorum birde çünkü 4 5 kez uyanıyor
_Papatya23_ CemileAbdullah benim oğlumda sürekli keyfine emmek için uyanıyor biraz emip tekrar uyuyor. İhtiyaç dışına çıkması kesmemi daha da tetikliyor
_Papatya23_ balporsuguu inşallah bizimki de kolay olur. Deniyim bi sirke yöntemini nasıl sürdünüz pamukla mı ıslattınız