Ebruuuuuuu Kızlar bebeğim daha 2 aylık ve şansına sütüm çok az yemediğim şey kalmadı pekte artmıyor manuel pompayla saat başı sağım yapıyorum ama onada kol doyanmıyor Mochi nin pompasını kullanıp artıran oldu mu maalesef elektrikli alacak pek durumum yok Mochi biraz daha uygun
Zebe Ebruuuuuuu mochi süt sağma makinesi değildir süt toplama makinesidir. Ben bir taraftan emzirirken diğer tarafa takıyordum ki akacak veya akmaya meyilli olan süt boşa gitmesin
Almi21 Ebruuuuuuu süt bebeğiniz emdikçe artar ve bol su diğerleri destekler yemek içmek önemli olan emmesi
[silindi] Ebruuuuuuu mochi bir göğüs aktif çalışırken öteki göğüsten gelen sütü toplar sağım yapmaz. Sağılmayan göğüs zamanla körelir süt üretimi olmaz o yüzden elektrikli veya manuel bir pompa ile sağmalısınız
Okuroya Mochi sut sagmaz. Emzirirken diğer göğsünüzden damlayan akan autu toparlar boşa gitmesin diye. Sizin güzel elektrikli bir pompa almanız gerekir
Ebruuuuuuu Almi21 emziriyorum sürekli az geliyor doymayınca çok ağlıyor huysuzlaşıyor geçen gün inat ettim emzirmeye çalıştım bu sefer ağlamaktan sesi kısıldı
Ebruuuuuuu [silindi] manuel kullanıyorum öldürüyor beni çok iyi tavsiye ettiler wee ninkini aldık göğsümü sıkıyorum iyice süt aksın diye pompa tek başına çekemiyor
Gelintekin Bebeğim 16 aylık 4 aydan sonra memeyi bıraktı bende 2 tane mochi aldım ve aynı anda sağıyorum. Ben sağabiliyorum mochi ile herkesin farklıdır bilmiyorum deneyebilirsin ben çok memnunum.
Saco0025 Ebruuuuuuu mochi almıştım ben de onunla arttı. Hemen işe yaramıyor tabi sürekli sağmak gerek
Habibe_1998 Ebruuuuuuu kızım 4 ay 14 günlük ben mochi pompa ile sagım yapıyorum gayet memnunum kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama gayet güzel Bi pompa otururken ev işi yaparken takıp sagım yapıyorum cok kullanışlı
Ebruuuuuuu Habibe_1998 yani bence sürekli takılı olduğu için süt akar diye düşünüyorum daha mantıklı geliyor yorumlarıda okudum herkes sütüm azdı çoğalttı diyor bebeğim daha çok küçük mama vermek istemiyorum çevremdekiler ver mama yı diyor ama anne sütü çok farklı ❤️
[silindi] Ebruuuuuuu evet wee baby çok yorucu zor. Ben elektrikli kullanıyorum lansinoh markası. Bebeğim emmeyi hepten bıraktı yavaş yavaş sütüm de azalıyor pompalar bebek gibi olamaz zaten. Ben anne sütünde yavaş yavaş yolun sonuna yaklaşıyorum. 😓
Gelintekin Ebruuuuuuu deneyebilirsiniz, ben memnunum. Elle de sağıyorum bazen mochi yanımda yoksa o da zor değil size en uygun yöntemi deneyerek bulabilirsiniz. Herkesin farklı bilemiyorum. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz ☺️
Habibe_1998 Ebruuuuuuu ben severek kullanıyorum elektrikli pompalara göre daha rahat ve kullanışlı oluyor cok şükür Bi sıkıntı yaşamadım
Egelim Mochi de kullandım elektrikli de, ben ikisinde de verim alamadım, hatta bana göre mochi bir tık daha iyiydi.
abeku Lansinohun sut toplayicisi mochiyle birebir ayni ve boyun askisi da var mochi de var mi bilmiyorum boyun askisi cok lazim oluyo. Amazondan 80 tl ye aldim 3 hafta once mochi markasi iyi reklam yapmis iki kati fiyatina satiyor. Lansinohunkini almanizi tavsiye ederim..