elifinannesi53 2580dzm aynı ben doğumdan sonra kafam rahat bi şekilde asla uyuyamadım ikiye üçe kadar uyuyamıyorum psikolojik galiba
MinnakTosbagm 2580dzm 15aylık hala aynıyım ve cocul uyanmadığında deli gibi pişman olup uykusuz kalıyorum sanırım psikolojim bozuldu yol yakınken dön bu huyundan canım gittiğin yol hiç iyi değil🤣
2580dzm MinnakTosbagm Bünyem alıştı galiba uykusuzluğa birde eşim vardiyalı çalışıyor şuan kızımın uyku durumuna göre kahvaltı yemek vs yapıyorum ama ilerde zor olucak dediğin gibi yol yakınken koşarak uzaklaşmak lazım bu huyumdan 🥰😄😄
2580dzm Rubab_Mommy sanki bizimki uyku değil de bebiş uyandırma sinyali 😄 bizim uyku geliyo onların gidiyo 😄
2580dzm Sevmmm benim başka bir umudum da var belki uykusuzluk falan kilo vermeye yardımcı olur diyorum ama nerde 😄😄
2580dzm MinnakTosbagm Allah kolaylık versin canım benim geçicek inşallah bunlar da bak seninki koltuk tepesine çıkacak kadar olmuş benim li daha kundak bebesi ben şimdiden başladım 😄
MinnakTosbagm 2580dzm Sağol canım zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkar allah sağlık versin yavrularımıza🙂
Bideesiklikolsun 2580dzm Ben o zamanlar bayılıyordum yorgunluktan sen erken alismissin canim valla helal olsun 🤭 Şimdi anca 4-5 saatlik uykuyla durabiliyorum oğlum 20 aylık oldu hala uyumuyor kesintisiz şekilde.