Birdunyabircennetannesi Yine ben yine ben🙋🏻♀️ Tükendim öldüm bittim🤦🏻♀️ Gece Uyku nedir unuttum artık!! Nöbet tutan anneler ne durumdasınız? Ben cinnet geçirmek üzereyim sabrımın son evreleri saçımı başımı yoluyorum diş sıkıyorum siz?
Vera1810 Birdunyabircennetannesi tam 2 sene uykusuzluk cektım kızım 25 ayda sabaha kadar uyumaya başladı bu sefer de ben hamıleyim ve uyuyamayorum nedense 😔 benı de bu sınır edıyor
Mucizem11 Birdunyabircennetannesi kaç gibi uyuyor benimde oğlum (3aylik) gece 3 4 u görür sabahta 12 1 gibi uyanıyor bende uyuya kalıyorum sonra pişman oluyorum ama yorgun düşüyorum artık uyandirsamda anca yarım saat oyalayabiliyorum uyumak istiyo nasıl uyku düzeni oluşturucam bilmiyorum
Birdunyabircennetannesi cennetkokulubal Valla sakin olamıyorum artık gecelerden tiksindim ya yemin ederim insanım bende niye ya niye sevmez bir bebek uykuyu neden yapamıyorum ben ?
2papatya Vera1810 biyolojik saatiniz bozulmuş 2 sene az değil ama alışmayın zaten hamileymişsiniz bu kez de uyanmakta zorlanabilirsiniz
Birdunyabircennetannesi Vera1810 Rabbim olmayana versin ben düşünemiyorum artık yani canımdan 40 yılı aldı 6 buçuk ayda
Birdunyabircennetannesi Mucizem11 UYUMUYOR. 15 dakika sonra uyanmaya çalışıyor tekrar uyutuyorum yine aynı yine dün 6 ya kadar hiç uyumadı hiç. Erken kaldır diyorlar nasıl kalkayım nasıl. Her gün sabah erken kaldıracağım diyorum ama sabah uyuyabiliyorum anca
Deletedmom0099 Birdunyabircennetannesi her an camdan atlayabilirim uyuyabilmek için 18 aydır bezdim artık ya bu saat oldu yok arkadaş uyku falan yok
Hsniye7 Birdunyabircennetannesi ayni durumdyz benmde beşige koydugum gibi gozlerini acior kucgmda uyuyor. 40 bitmemis daha cok cok yorgunum
Alyalp Birdunyabircennetannesi gündüz nasil cok mu uyuyor gündüz uykusunu kesin birde baybay ilaci denediniz mi Allah sabir versin sevmeyen çocuk sevmiyor 15 aylik ikizlerim kızım hala gece en az 10 defa uyaniyor uyutmak için en az bir saat sallıyorum inan avuçlarını hissetmiyorum
Birdunyabircennetannesi Alyalp Baybay denemedim direniyorum denememek için. Gündüzde aynı uyuyor evet ama 5 6 kez uyanıyor 1 buçuk saatte hep bi destek istiyor hep uyanıyor hiç dalmıyor uykuya
Deletedmom0099 Birdunyabircennetannesi koliği atağı dişi yedi bitirdi beni valla açlığa da kalkmıyo gece beslenmesi yok. bazen deliksiz uyuyor ama 2 gece deliksizse 10 gün sabahlıyoruz çıldırıcam artık