Herkese merhabalar, sorum calismayan annelerimize🤍 (Calisan annelerimiz lutfen kusuruma bakmayin, kimse istemez evladindan hemen ayri kalmak bu sorum sizlei kirmaz umarim)
7 aylik dunya minnosu bir oglum var. yurtdisinda yasiyorum ve calismiyorum, pandemi sebebiyle hamilelikten Turkiye’ye gelene kadar (6 aylikken geldik) oglumla hep basbaydik. Ailelerimizle yilbasinda beraber olabilmek icin 2 ayligina Turkiye’ye geldik. Kayinvalidem surekli disari cikarken cocugu ona emanet etmemi istiyor, en buyuk hayalinin bu oldugunu soyledi. Ben genel olarak cok pimpirikli olmasam da cocugumdan uzak kalabilme konusunda kendimi hazir hissetmiyorum. Ama bu konuda uzerimde cok baski var. siz olsaniz be yaparsiniz? Ne zaman emanet ettiniz bebislerinizi?
Dipnot: Oglum sadece meme emiyor, ve birakmak istemememin temel nedeni guvensizlik degil ogluma yeterli olamama durtusu elbette guvensizlik de biraz var ama ana sebep degil… agladigi zaman onu kucagina alip sakinlestiren ben olmak istiyorum🥺 bensiz kalmayi hissetmesin istiyorum…