aysenurkn Busra76 şu sac ve kıl olayi olmasa sanki evin hicbiryeri kirlenmeyecek gibi hissediyorum illallah geldi artik😂 bigun supurmezsem diğer gun mecbur toz alma sil supur oluyor. Allahtanki oglumun gündüz uykusu düzenli. Rahatça yapiyorum isimi çok şükür 🙏 tabi yinede yoruluyor insan kolay degil
Betul-1 Busra76 tabi kii hayır bugün bütün evi süpürdüm fakat silemedim🤷🏻♀️ Olduğu kadar deyip kendimi teselli ediyorum 🙈
Busra76 Betul-1 2 günde 1 silerdim şimdi haftada 1 olduğu kadar bebeler büyünce çocuk işçi olarak yaptırırız bugünlerin acısını çıkarırız 😂😜
Busra76 Akayaycan hahaha kızz halıdani kusmuğu temizlersem şükrediyorum şuan fırçalamak hayalll oldu 😂
Kukreyemeyenaslan1 Elimden geldiği kadar. Gece uykusundan feragat ederek,eşime bebeği sattığım zamanlarda, oğlumun izin verdiği kadar falan . Yetişiyor muyum? Hayır. Ama derli topludur evim genel olarak . Bir tek çamaşır olayını aşamıyorum
Busra76 Minikmanti benim oğlan 14 aylık sürekli keşif peşinde bugün kutuları nasıl becerdiyse pencere götürmüş pencerenin köşesindeki duvar açık oraya parmaklayarak sökmüş yerler minik minik moloz sen nasıl yaptın onu dedim
minikcivcivinannesi Busra76 aslaaa aslaaa aslaa 😂 cocugu yıkadım kendimi yıkıyım dedim olmadı. Mutfagı topluyorum salon dağınık kalıyor falan hep bişeyler eksik oluyor. Artık takmama kararı aldım
Kuzeybey2209 Busra76 yok bacim nereye yeteyim oglum 15 aylik 5 dk durdugu yok ya cekmece karistirir ya kiyafet dagitir arkasini toplamaktan bittim . Gunduz 1 kere uyuyor 1 saat kadar onda da yemek yoksa yemek yapiyorum varsa oturdugumuz odalari sil supur yapiyorum detay yapamiyorum maalesef
hevookeee Busra76 aslında derli toplu bırakılınca ve kirin katlanıp zorlaşmasina izin vermedikçe kolay oluyor