Busemertt Busra76 asla yetemiyorum kendimi de suçlu hissediyorum içten içe oğluma her daim temiz düzenli bi ev sunamadığım için ama ne yapayım benden bu kadar oluyor
Deletedmom0099 Busra76 1,5 yaşında şuan. haftasonu genel temizlik yapıyorum. gündüz de küçük küçük kısımları yapıyorum. yetiyorum suanlık
nutellayiyensincap Busra76 her şeyden yarım yarım yaparak bütüne varmaya çalışıyorum,gidiş yolum başarılı ama sonuca ulaşamıyorum😅 camlar ve yemek hiçbir zaman tamamen olmuyor ama diğerleri tamamdır🤩
Busra76 Deletedmom0099 bende pazar günü yapıyorum ama sürekli saç tüy elektrimli süpürge elimde gezmem gerekiyor
Liona Maalesef. Misal bugün süpürge vileda yaptıysam , yarın toz alıp banyo wc siliyorum. Diğer gün ütü yapıyorum. Evim de büyük olduğundan temİzlik olayı bayağı vaktimi alıyor çünki . Bölük pörçük ilerliyorum
SuPerisiiii Busra76 ne beklediğinize bağlı aslında. Her yer jilet gibi asla olamıyor ama günlük süpürülür 2-3 güne bir bazen de haftada bir siliniyor. Hatta bazen 10 güne bir. Çünkü kızım emekliyor. Günlük işlere yetmeye çalışıyorum daha ziyade. Yemek bulaşık ve elbette oyun oynama.
Ecrinnkk Busra76 asla yetişemiyorum… 4ay 18günşük kızım var tüm gün bana bağlı yaşıyor resmen😂 tüm gün zaten yoruluyorum aynaya bakmaya fırsatım bile olmuyor🥺 ama yapacak bişiy yok tüm gün ayaktayım orayı topluyorum siğer taraf kirleniyor dağılıyor ev işi çokk nankör bacım bende mükemmel olamam ya kimse olamaz gücümüz yettikçe yapıyoruz üzme kendini bende çok üzüyordum ama yapacak bişiy yok
Busra76 Ecrinnkk emin ol kimse mükemmel değil 5 dk çocukla biri ilgilense hemen herşeyi yapabiliyoruz ama ilgilenem yoksa elinden geldiğini yapcan
feamtrmea Busra76 asla yetemiyorum süpürüyorum siliyorum arkamı dönüyorum hiç bişry yapmamış gibi 😩 yemek buldum mu yaparım hergün ondan sıkıntım yok ama temizliğe yetemiyorum😭😭😭
Akayaycan Busra76 ah Doğum yapmadan önce sürekli dip köşe yapardım çocuk olduktan sonra süpürdüğüme dua ediyorum 😒
Minikmanti Busra76 hiçbir şekilde yetemiyorum. Oğlum 22 aylık ama kendi kendine oynamaz hep benimle ve aşırı hareketli aynı zamanda yaramazlıkları var. Kitaplıga tırmanmak koltuk tepesınde kosmak gbi..sürekli ona aman düşmesin dye bakmaktan iş yapamyrm yemek yaptıysam şükredyrm. Bulaşıklarımo dha yeni yıkadm buzdolabı temzledm mesela bu saatte anca böyle oluyor 😢
Busra76 Minikmanti benim oğlan 14 aylık sürekli keşif peşinde bugün kutuları nasıl becerdiyse pencere götürmüş pencerenin köşesindeki duvar açık oraya parmaklayarak sökmüş yerler minik minik moloz sen nasıl yaptın onu dedim
Busra76 Akayaycan hahaha kızz halıdani kusmuğu temizlersem şükrediyorum şuan fırçalamak hayalll oldu 😂