Minik_kusummm Kızlar biranda boyle düştü sizce tekrar yukselir mi ozellikle gıda isine yağa filan gelen zamlarda düşer mi tekrar insallah düşer çünkü cok fazla arttı fiyatlar umarım böyle kalır tekrar zam üstüne zam gelmez dolar altn fiyatı artmaz🙄
rosesbabys Minik_kusummm suan herkes zamlı fiyattan mal aldıgı için indirim hemen yansımaz sanrıım 🙅🏼♀️
Minik_kusummm rosesbabys umarım düzelir herkes çok perişan halde kirada oturan çocuk okutan borcu olan 😓 cocuguma aldigim mama 60 tlden 78 tlye çıkmış 3 gün içinde
Emirin_Annesi10 Minik_kusummm birini takip ediyorum her dediği çıkıyor dediğine göre öyle. Çünkü anlık düşecek herkes bozduracak demişti dediği gibi oldu. Silkeledi dedi ve yükselecek diyor bakalım nelrr olacak
Minik_kusummm Emirin_Annesi10 sanmam ya eşime sordumda olmaz oyle 20 leri bulmaz dedi insallahta bulmaz halk perişan olacak
Emirin_Annesi10 Minik_kusummm her dediği çıkıyor valla 18 de kapatacak diyor mesela 1 2 krs farkla birebir aynı çıkıyor😏 bugunki olacakları da demişti 21inde böyle olacak dedi oda çıktı
Emirin_Annesi10 Mausyasoo orasını hiç bilmiyorum kur takibi yapan ve kaymağını yiyen hatta takipçilerini bilgilendiren biri. Ben bu işlerle uğraşmam ama bilgilenme amaçlı takip ediyorum