Maria123 İlk defa başımıza geldi . Nasıl geçer doktora goturmelimiyim . Sabah kalltigimizda bir gözü açılmıyordu , zorla açtırdım temizledim ama o gözünde göz yaşı akiyor ne yapcam bilmiyorum doktor a goturmelimiyim 😔😔
Janss Maria123 Kaynamış ılıtılmış su ve pamukla temizleyin . Doktorunuz damla verirse daha hızlı iyileşir annesi 🌸
Deletedmom001 Muvahhide aynen bende öyle yaptım sonra doktora götürdüm damla yazdı ama ilk zamanlar göz yaşı kanal tıkanıklığı vardı bide masaj önerdi sonra düzeldi şükür Maria123 😊
Htc_klc1 Maria123 vakit kaybetmeden doktora götürün. Sadece bi Damla’ya bakıyor ve ertesi güne geçmiş oluyor
Muvahhide Maria123 doktora götürene kadar da evde sürekli kaynatılmış suyla pamukla sildim en azından rahatlar bebişiniz😊
Maria123 Janss çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah uyuttum şimdi inşallah birdaha tekrarlanmaz.😔
Muvahhide [silindi] bende ilk olarak öyle yaptım ama malesef bu zararlıymuş https://www.instagram.com/p/Bw-A4VmhZ3F/?igshid=wrlvy1duiok0
Cagatayinannesi Maria123 göz altına küçük parmağınla ileri geri masaj yap. Göz pınarları tikanmistir bizimde oldu masajdan sonra kesildi islat pamuğu sil onunla
Omerinannesii Maria123 bizim 5 günlükken olmustu tecrubesizlikle beraber resmen kahrolmuştum ☺️ Kaynatılmış içme suyuna bebek pamuğunu batırıp ıslak şekilde çapak yaptıkça sildim. Önemli olan bir defa silme işlemi için kullanılan pamuğu ayni suya sokmamak. Su temiz kalmalı yani. Zaten günlük tazeleyip kapalı bir kapta tutuyordum. Bu şekilde iki günde geçmişti ☺️
Omerinannesii Maria123 süt şakın damlatmayın damarları tıkanır. Süt sıcak ortamda kesilebilir, bakteriler birikir. Çünkü en çok şekeri severler ve süt şekerlidir 🙏🏻
Omerinannesii Maria123 bir de burnunun üst kısmına göz tarafında olan yokuşlara asagi yukarı masaj yapmalısın. Oradaki damarlar açılsın diye
Omerinannesii Maria123 pamugun belli bir kısmını baya ıslatıp sıkmak lazım. Baya nemli olacak hatta gözü ıslatabilirsiniz islakligiyla. Çapagi tamamen aldıktan sonra da kuru kısmıyla pomad yaparak dokundurarak nemini almanız yeterli. Geçmiş olsun 🙏🏻
Maria123 Omerinannesii sizin söylediğiniz gibi yaptım inşallah iyi olur kızım. Gözünü dahi acamiyor. Canı yanıyor .