serebro Happyannen çok aşırı iyi değil. İndirimde aldım kullandım bitince birdaha almayı düşünmüyorum.
Sesilya Mucizemm344 sleepy natural külot bez kullanıyorum. Daha öncesinde hep Prima pure kullanıyordum ancak bebeğim hareketlenince külot bez müthiş kolaylık oldu ve sleepy primaya muadil olarak en bence en iyi bez.
Nisan12 Happyannen Sleppey natural kullanıyoruz 8 aydan beri çok memnunuz ama ekstra yada bio falan kullanmadık
ugurbocugu28 Happyannen doğduğundan beri (23 aylık)sleepy natural kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Geçen ay extra denemek istedim ama pişik ve sızdırma yaptı. Naturale devam ediyorum🌸
Aysimammm @Happyannen Kızım doğduğunda sleepy natural almıştım bez çok kalın kızım rahat edemedi yaz bebeği zaten havalarda aşırı sıcaktı bio naturel aldım sabaha karşı ilk uyanmamız her seferinde hüsran sürekli sızdırdı büyük ya da küçük çiş fark etmedi hepsi kızın üstündeydi sleepy ekstra aktivite bebekler için diye duydum onu aldım çok çok memnun kaldım bez ince kızım rahatsız olmuyor gece 12 gibi takıyorum sabah ilk uyandığımızda değiştiriyorum bazen 6 bazen 8 belli olmuyor çok çok nadir bez sızdırdı ama kızım hareketli olduğu için bezi kaydırmıştı.
Minikmanti Happyannen ben kullanyrm külot bezni gayet memnunuz. Gece yatrkende o oluyr altında ne sızdırma ne pişik olmadı
Honeysudem pişikden kurtulamadı o bezi kullanırken 16 aylık kızım hiç pişikten aglamadı o slepyy yaptı berbattt
gozdecim Happyannen 3 aylıktan sonra kullanmaya başladım. Başarılı bir ürün, herhangi bir sıkıntı yapmadı
Zebe Doğduğundan beri natural kullandık. 1 yaşında extra keşfettim yaza denk geliyordu. İyi oldu çünkü inceydi. Şimdi bioya geçtik. Bana sorarsanız memnuniyet sıralamam şu şekilde olurdu en çok bio sonra extrayı beğendim. Natural pek sevemedim 😌