Neseli5 Kademeli temiz Kemeri Herşeyi olan mama sandalyesi arıyorum, chicco gibi, elinde olan satan var mı?
1ana_2evlat Neseli5 Bir bayan satıyor ust posta bakin isterseniz 1.000 tl diye demis ama 😊 bende joie var ama kemeri yok siz kemeri olsun yazmişsiniz ondan bayanı onerdim.
dolunay01 Neseli5 canım ben satabılırım pregonun 5 inip çıkan ayarı var yüksekliği ayarlıyosun ve oturma yeri deri kolay sılımebılır kemeri var .vok kuşlanamadık aslında oglumda sevmedi fiyatta anlasırsak guzel bır urun kullanırsın güzelce ne kadar düşünürsün sen
1ana_2evlat Neseli5 Rica ederim canım 😊 200 tl bütçeyle chicco biraz zor ama yinede İnsaAllah bulursun. Kemeri sorun etmezsen ben 200 e veriyorum ve inan chicco sattim ben burada bayana çok begendi ama benim fiyatimdan kimse vermez gibi benimki biraz acildi diye.. Yorum yapalım üstte kalsin
dolunay01 Neseli5 https://resimyukle.io/d/8MzvjmZOok50swxbTHs62cxe6P2HMkub7rWDSojHKES6yHkMJweiQnPv6mSFNbwm
dolunay01 Neseli5 daha ayrıntılı yarın atayım mı ofiste .çünkü soet destek ayarı da var dik oturuş yatık pozisyon
Sesilya Neseli5 Ben de bugün chicco polly magic relax letgoya yükledim fiyatı 1100 lira ve indirim düşünmüyorum maalesef. Özel bir sebepten kullanamadım. Fotoğrafları da mevcut yenidoğan döneminden itibaren kullanılabilen bir model. İlgilenirseniz fotoğrafını atabilirim
Asli123 Neseli5 chicco var kemerli. Oturma yerinde yırtılma meydana geldi. Ki zaten bu tarz leke tutmayan plastık kumaşlar zamanla aşınıyor. Arkadaslarımınkıde aynı. Sorun etmezseniz. Satabilirim. Aydın sökedeyım.