Patateskoftesi Mustafaras0906 oglumun guzel ahlakli ve iyi insan olmasini diliyorum 🙏 Allah onun karsisina hep iyi insanlar cikarsin ♥️
mom1236 Mustafaras0906 sorunsuz huzurlu bir yıl olsun , sevdiklerimle birlikte sağlıklı bir sene geçireyim , kızım bana hayırlı evlat Rabbime de layık bir kul olsun inşallah 😌🥰
betulbayar32 Mustafaras0906 oğlumla eşimle saglıklı huzurlu bir düzenn ve yaşam olur inşallah eşimede bol kazançlar getirir inşallah bu yıl 🤲🤲
MoRella Fenty Sağlık, huzur, mutluluk zaten olmazsa olmaz hepimizin ilk olarak istediği şeyler o yüzden bunları geçiyorum ve pandemisiz, ekonomik krizsiz, maddi kaygısız bir yıl diliyorum 🙏
Ahaha12 Mustafaras0906 kötü insanların hepsi yok olsun iyi insanların hepsine sağlıklı mutlu huzurlu ailesiyle daha uzun yılları olsun dolar düşsün fiyatlar insin hersey bedavadan biraz pahallı olsun yeter çocukların ayağına taş degmesin
MelinayAsel29 Mustafaras0906 benim dilegim caresiz muhtac kimse kalmasın Coxuklara kadinlara yaslilara mazlumlara uzanan eller yok olsun Ogluma kizima yegenlerime kardeslerime anama babama tum hisim akrabalarima esime dostuma saglik huzur bereket mutluluk neşe versin bol bol hayirli rizik kapilari acsinbtum musluman kullarina Rabbim Oglumnyemek secmesin kizimin istahi acilsin oglum derslerinde basarili olsun azim ve sevk versin Rabbim yeni yilda degil ömrü boyunca iyi insanlarla karsilastirsin kötülük nedir bilmesin ayagina tas gozune yas degdirmesin smcoxuklarima ve tum cocuklara AMIN
Melissara Mustafaras0906 o değilde az önce dolar düşsün dedim dileğim kabul oldu 😂😂 şaka gibiiii dolar 13 tl oldu 💵💵💵
Gamze0707 Mustafaras0906 oğlumun gaz kaka ve kolik sorunu bitsin ve kendi kendine güzel güzel uyusun kucakta hoplamadan yattığı yerde miss gibi uyusun 30 dk 40 dk 15 dk uyuyup uyuyup uyanmasın yattimi 6 saat uyusun gündüzleri de aynı şekilde 2 saat uyusun emsin geri yatsın nolur allahim çok amin 🤲🤲
AntiFilozof Mustafaras0906 sağlıklı huzurlu hayırlı kazançlı süpriz bebeksiz kötü insanlardan uzak ülke millet olarak refah içinde yaşayacağımız eğlenceli annemin çok çok sağlıklı olacağı bebeğimin kendi kendine uyusun hiç alttan dersim kalmadan okulu bitirdiğim önüme güzel kariyer fırsatları çıkan bir yıl olsun inşallah 🎉❣️
Tr6615 Mustafaras0906 Tüm insanlığın merhamet dolu bir kalp nasip olsun. Merhamet oldu mu kötülük barınmaz. Şiddet,zülüm olmadan güzel yarınlara❤️🥰🤲🏻
Toprakaren Mustafaras0906 yeni yılda dileğim ne olur busefer ki yıl başıni corona siz geçirmek ve ailem ile birlikte sağlıklı mutlu bir yıl 《eşim ile ben sağlıkçı olduğumuz için koronaya yakalansın isterinde yeni yıla denk geldi ve hamileydim ikimizinde kafasını kaldıracak hali yoktu tüm gün uyuyarak geçirdik hatta uyandığımızda ertesi gün olmuştu bu seneyi sağ sağlim atlatmak diğiyle ısallh 》
Ayaz_35 Mustafaras0906 ec fiyatlari dussun cok güzel evim olsun Kiraci olmaktan cok sikildim Evde telefonum hergun bin kere sahibinden ev bakıyorum ki alacagimdan degil benim olsa hayali 🥺🥺 Şuan heri istedigim ssy cok sukurku oldu Rabbime bin sukur esim oglumla cok mutlu huzurluyum
28arden Mustafaras0906 🎄yeni yıl yuvama saglık mutluluk huzur bereket getirsin 💰💵aaa bide bu zamanda para da olsun 🙈 eşim işini kurabilsin evladım hayırlı merhametli imanlı terbiyeli evlat olsun 🤲🏻 hep mutlu olalım inşallah 👩❤️💋👨bide 🏡evimiz olsun bu sene 🚘bana bir araba 🏠bi de yazlıgımız olsun bunların hepsi hayırlısıyla olsun amin bide kimseye muhtaç olmayalım🙏🏻 kötü kalplı negatif enerjili insanlar hayatımızdan yuvamdan uzak olsun çekirdek ailem hep yanımda olsunda olsun 🙈inşallah bide bu illet hastalıktan kurtulalım 🙏🏻