Mustafaras0906 Yeni yılda dilegım ailemle sorunsuz saglıklı huzurlu kötü insanlardan uzak bir yıl gecirmek olur inşallah hadi sizdende alalım anneler🌸🌸🌸
_tospikannesi Mustafaras0906 Bu yıl her yeni güne yeni güzel haberlerle başlayalım feraha erelim inşallah💕
Nurgrvn Mustafaras0906 kocam elindeki telefonu bıraksın ailesiyle vakit gecirsin her çocuğa bak dediğimde görüntülü sohbet yapmasın. Aile düzenimiz yerine otursun. Evladım hayırlı bir evlat olsun sağlık sıhhat yerinde olsun 😄🙏
Fenty Oğlum vatanına milletine hayırlı bir birey Rabbine de hayırlı bir kul olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu bereketli bir yılımız olsun. Kocama da hayırlı kazançlar versin Amin. 😂
MoRella Fenty Sağlık, huzur, mutluluk zaten olmazsa olmaz hepimizin ilk olarak istediği şeyler o yüzden bunları geçiyorum ve pandemisiz, ekonomik krizsiz, maddi kaygısız bir yıl diliyorum 🙏
Yeter61 Sağlık,huzur dolu bolluk bereket içinde hayırlı rızık kapılarının açıldığı borçsuz bir yil diliyorum …Rabbim darda olan bütün kullarına bu yil bir hayır kapısı açsın bu yıl inşallah 🤲
Rubab_Mommy Mustafaras0906 Rabbim her iki aileme saglik mutluluk huzur hayirli bol kazanclar versin.Kizim hep mutlu kotu insanlardan uzak olsun Bunlardan başka iki duam var onlar kabul olsun başkada bişey istemem.❤
lastrose86 Mustafaras0906 Ülkece feraha huzura selamete kavuştuğumuz , hastalıklardan kurtulduğumuz,Sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorumm🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mustafaras0906 Yeni yıldan dileğim.. Sağlıklı, mutlu,huzurlu bir yıl olması. Özellikle bebeklerin,çocukların hiç hastalanmadığı hasta çocukların şifa bulduğu bir yıl olsun. Sevdiklerimden kimsenin eksilmediği bir yıl olsun.🙏🏻❤️
Denizzz88 Mustafaras0906 hastalıklardan kurtulduğumuz tüm ailemle sağlık,mutluluk,huzur dolu eksilmeden güzel bi yılımız olur inşallah 🙏🏻 bide oğluşum gece kesintisiz uyusun 😄
Elfylmzkk Mustafaras0906 hayatima henuz yepisyeni girmis olan minik tavsanimla guzel bir yil 🥰 insallah