2maviboncuk
Daha 3 gün önce 1 kilo yufka almak için önümdeki 2 Bulgar teyzeyi tam 15 dk bekledim. 10 kilo aldı, katla katla katla.. Para üstünü verdi tezgahtar, baktı geri verdi biraz daha aldı. Ne zaman gidiyorlar diye bağırdım tezgahtara ve bön bön baktılar sadece. Yufka için o kadar beklemişsin demeyin, her yerde öyle. Poşetlerle çerezler götürüyorlar. Migrosta raflar boş. İndirime girmiş hiçbir şeyi bulamıyoruz.
Haftasonu trafik kilit, bir tane Türkçe duymuyorum sokakta. Avmde park yeri bulunmuyor. Bagajlarını kapatamıyorlar. Benim sonraki ay alırız dediğim ürünü adam fiyatına bile bakmadan 5 6 tane sepete atıyor. Günü birlik gelmiyorlar ayrıca, otellerde kalıyorlar. Artık sadece haftasonu da gelmiyorlar, haftaiçi de buradalar.
Ayrıca Türk esnaf da Türklere bakmıyor bile. Mağazaya girince Bulgarları bırakıp yardımcı olmaya bile gelmiyorlar. Esnaf mutlu. Tayin yazmayı düşünüyoruz bıktım bu Edirneden. Sadece kalabalık yapmıyorlar, sürekli ters yöndeler, sürekli yavaşlar. Kasada aheste aheste ödeme yapıyorlar, yol vermiyorlar. Geçen gün Gratiste aloo diye bağırıp iktirip geçtim 2 teyzeyi, şimdi neyse insanları kötülemeyeyim. Ülkemiz rezil durumda rezil