tgba-22 Gizem9565 7 aylık olacak isme bazen bakmıyor bazen bakıyor kafama takıldı etrafmdaki bebekler hemen bakıyor
tgba-22 Gizem9565 sizinki kaç aylık vallahi insann canı sıkılıyor.mesela babası deyince hemen bakıyor ben deyince bazen bakıyor bazen umursamıyor sizde durum nasıl
Navle tgba-22 tv açıksa onu kesebilir sosyal ortamlara sokabilirsiniz gün içerisinde, uyaran eksikliği olabilir belki. Pskiyatrist e bende tedirgin olup götürmüştüm
Navle tgba-22 şuan teşhis koyamıyorlar zaten birşey olsa bile takip edelim diyorlar, bize oyun grubu ve sosyal ortam önerisinde bulundu ismine tepki vermeyi azaltmıştı. Hergün soğukta olsa dışarıda zaman geçiriyoruz çok iyi geldi
tgba-22 Gizem9565 bana bazen bakmıyor bazen de bakıyor sürekli. Mi bakmalı onu anlayamdım doktorumza sordm bazen bakıyorsa sorun yok dedi gel gel yapıyor mesela onu öğrett
Navle Gizem9565 parka gidiyoruz mutlaka, bahçede geziyor top oynuyor, yağmur yağarsa su birikintisinde zıplıyor vs, 17 aylık
tgba-22 Navle aynen ben de bosuna tesirgin oluyorum suan diyorm her seyi normal burada okudukca cocugu darlıyorum allah göstermesin