Kbrasg Merhaba anneler bebeğim 9 ay 9 günlük. 6 aylıktan beri ismine bakardı su son 3 haftadır bakmıyor cok nadir bakıyor biraz endişeliyim etrafa merakınarttığı için mi acaba diyorum sizinkiler de böyle mi? Yoksa endişelenmeli miyim?
Hep_mi_uykusuz Kbrasg Endişe edilecek bisey yok bebek bu isine gelirse bakar gelmesse bakmaz dunyalari farkli😊Benimkide kendimi de yirtsam bakmiyo bazen 😊
Annelikseruveni Kbrasg başka şeylerle ilgileniyordur belki.benim kızım da 9ay 4gunluk biseylere dalınca bakmıyor ismiyle seslendiğimizde.endiselenme güzel anne☺️
Adaababy Kbrasg benim kızımda 9 dönemler bakmıyordu şuan 13 aylık bakıyor çok şükür bir skntisi da yok
Metebeyler Kbrasg bebeğim 7 ay 14 günlük ne zaman seslensek bakiyo şimdilik 🤗 bakmadigi zaman tek başına bir sorun teşkil ediyo mu bilemedim şimdi 🤔
Kbrasg Annelikseruveni Evet ama eskiden yüzde 90 bakardı seslendiğimizde şimdş yüzde 20 falan bakıyordır. Bu değişim tedirgin etti beni
Kbrasg Metebeyler Benğmde o dönem öyleydi. Sobradan bakmayınca endişelendim acıkcası 6 aylıkken basladı bakmaya son 3 haftadır falan yok
Annelikseruveni Kbrasg şu an etraflarına daha ilgililer annesi.ama tabi iyi gözlemleyin içiniz rahat etmezse bı uzmana danışın 🙏
Kbrasg MelekSubasi Yani şöyle söylim eskiden yüz kez seslensek 90 nına bakardınşimdi 20 sine belki bakıyordur. Gerçi dediğiniz gibi hep mesgul hep bi yaramazlık peşinde söylediğiniz gibi de olabilir bilemiyorum
Yakamoz__00 Kbrasg biizmki de son zamanlarda bakmıyor 9 aylik. Önceden bakıyordu hep..etrsfaa oyuncakla ilgili daha çok
Kbrasg Yakamoz__00 Bence dönemsel birsey kıızm suan yasına girecek hala her cağırdığımda bakmıyor canı isterse bakıyor. Baska herhangi bi problem yoksa takılmayın ben dr umuza sordum gülümsemesi iyi taklit yeteneği iyi gayt sosyal bir cocuk kesinlikle otizm düşünmeyin dedi.
tgba-22 Gizem9565 7 aylık olacak isme bazen bakmıyor bazen bakıyor kafama takıldı etrafmdaki bebekler hemen bakıyor