Mete-35 Noname21 size bir sorum olacak ziraat da döviz var Bi de kuyumucularda falan satılıyor siz nerden aldınız…az bir param var almayı düşünüyorum
BuzluKahve Smali begenmeyen gitsin derler şimdi bize. Lanet olsun bu düzene. Ülkeyi bu hale getiren hükümet ve destekçilerinin fitil fitil burnundan gelsin hakkım, hakkımız.
Smali Tazeanneg Yani ben finans-muhasebe uzmaniyim.ve aldığımız duyumlar doların 24tlyi geçeceği yönünde. Şuanda katarda yapılan döviz işlemleri 24tl ile yapılıyor dolar bazında.
Smali BuzluKahve Bu ülke hepimizin.kimse kimseye git diyemez.atalarimizin kanı ile kuruldu.bu ülkeyi batiyor.ve biz ağzımızı açıp konuşmaya korkuyoruz.
Deletedmom99886 Smali Bende şans olsa ya 2 hafta önce 2100€ borç aldım 30.000 ₺ idi şimdi ne kadar hesaplayın işte erdoan erdoan❤️
hsyn Deletedmom99886 allahim o hataya 2018 de dustuk 6 bin euro aldik borç o zMan 1000 euro 5 bucuk bindi simdi 🙄
Tosbikgiller19 Smali Bise soylucem. Ozaman bankada ki dolar / altin vs gibi el konulma olasiligi olur mu ? Hani ohal olur yada ne bileym kimse dovizini cekemez bi sure gibii ?