YeldaKuzey birmelekannesiiio spagetti ve ton balıklı salata yapicam. Oğlum hasta anca bu kadar bugünlük 🤷🏻♀️
birmelekannesiiio YeldaKuzey Bazen bende çorba makarna salata yapıyorum özellikle çocuk durmadıysa ve ince temizlik yaptıysam 😂 olsun oda yemek sonuçta çok severim ben makarna 🥰 afiyet olsun
DUAMM Balkizlarim Karnıbahar gaz yapmıyomu bebise bende yogurtlamasini çok severim kızartıp yiyemiyorum gaz olur korkusuyla zaten uyumuyo
Balkizlarim DUAMM Benim kızlar büyük 😍🍁 Kaç aylık ben 7. ayllikken başlamıştım doktorumuz önermişti yani 🎈
birmelekannesiiio meraklibiranne ceyhunun_annesi EfeninAnnesiiiiii Afiyet olsun kızlar 😍 okudukça acıkıyorum 😂😂😂
meraklibiranne birmelekannesiiio kayınvalidem börek gönderecek yanına patates kızartıcam kahvaltılık koycam🥰
fgnrcp2704 birmelekannesiiio eşim ciğer istedi hayatta yemem ben ama ona yapıyorum kendime de yeşil mercimek çorbası bugünlük böyle yapalım 😂😂
birmelekannesiiio fgnrcp2704 oo ben bayılırım ciğere 😂 biz eşimle etçitiz ciğer tavuk balık kırmızı et hepsini yiyoruz 😂