birmelekannesiiio Kızlar napiyosunuz nasılsınız 😍 Bu akşam ki menünüz de neler var ? Çorba Musakka Pilav yapıyorum ben siz neler yapiyosunuz yarına fikir olsun herkese 🥰
Balkizlarim birmelekannesiiio Gül böreğim ✅ patatesli Karnıbahar yemeği ayran çorbası salata sarımsaklı yoğurt 😍
DUAMM Balkizlarim Karnıbahar gaz yapmıyomu bebise bende yogurtlamasini çok severim kızartıp yiyemiyorum gaz olur korkusuyla zaten uyumuyo
birmelekannesiiio 1ana1bebe Alvindmrkl Mtbua harley Mom54554 ohh afiyet olsun kızlar Ellerinize sağlık 🥰
Alvindmrkl birmelekannesiiio eline sağlık hiç bir şey yapamıyorum yeni uyudu çamaşır katla makine yerleştir banyo temizle öyle geçiyor 😞 K.v çorba gönderecekmiş onu yeriz sütüm de azaldı bu gün nedense 😢
birmelekannesiiio Alvindmrkl Beslenmene dikkat et canım sütün için, bol bol su iç, benim bebeğim durmadığı zaman yapamadığım günler oldu.. Anlıyorum seni ev işi çocuk derken bazen insan yemeğe yetişemiyor
birmelekannesiiio lyl0742 Bu aksam menüleri çok sevdim 😍😍 afiyet olsun canım Ah bu erkekler çok şanslı 😂
Ece birmelekannesiiio kapya gr yeşil biber patlıcan patates kabak fırınladım üzerine küçük köfteler gelecek sosuyla beraber fırına girecek adı ne bilmiyorum ortaya karışık