Eysagul Selam bir sorum olacaktı. Kızım 9 aylık sleepy bio natural kullanıyordum ama gel gör ki fiyat artışı baya oldu. Molfix e geçeyim diyorum. Kızım 4 no kullanıyor Molfix in kalıbı nasıl bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Deletedmom0099 Eysagul 8 kilodan beri 4 nodayız şuan 9,7 kilo. çok memnunum 18 aydır kullanıyorum gece 12 saat takılı kalıyor taşma olmuyor
Eysagul Deletedmom0099 sleepy de gece 12 saat kalıyor taşma olmadı ama fiyatlar arttı baya. 9.7 kiloda da 4 numarayamı devam ediyorsunuz.
Cansusucu Eysagul hepsi pahali ben simdi bebem natural kullaniyorum gayette memnunum sonuc olarak çöpe gidiyor
Eysagul Cansusucu orası öyle tabi ama bebekte tahriş ve pişik yapmaması öncelik. Yoksa iş görmelik zaten
Alminazli Ben bim bezi kullanıyorum çokta memnunum bazen indirimli gelio hemen alıyorum en son 100 lüsunu 84 liraya aldim 4 no kullanıyoruz 16 aylık kızım cok memnunum
TheBaby Eysagul Canım 3 küçük geliuor diye 4 aldık. Oda büyük galiba sızdırıyor. Dışıda değişmiş molfix’in kalitesimi düştü anlamadım ki
Brutal-Betty Bende sleppy natural kullanıyor dum ama fiyatlar çok arttı getir de indirim vardı Molfix 136 adet 125 TL ye aldım sleppy den daha güzel kesinlikle iz yapmıyor ve pişik yapmıyor
Brutal-Betty Kuzeyin_annesii getir de daha uyguna denk geliyor A101 de 100 tanesi 4 numarası 120 TL getir de kupon kullanırsanız 136 tanesi ,125 TL
Eysagul Kuzeyin_annesii 120 ye sanırım aktüel kataloğa bakıp net fiyatı öğrenebilirsiniz 😊 çocuktan akıl kalmadı 🤦♀️
Brutal-Betty Eysagul 9 aylık bebeğiniz sleppy kalıpları çok küçük 4 numara nasıl oluyor ki benim oğlum 4 aylık sleppy de ,4+ Molfix de 4 numara kullanıyoruz çok rahat sızıntı kesinlikle yapmıyor
GokSuM Brutal-Betty ben de küçükken öyle düşünüyordum ama büyüdükçe kalıpları değişiyor çocukların. Aylara aldanmayın. 6. Ayda 5 bedene çıkıp uzayınca 4 e döndüm. Şu an 18 aylık 4+ Kullanıyorum 😂😂
Eysagul Brutal-Betty bebeğiniz kaç kilo benim kızım 4 numara kullanıyor baya zamandır. Belki sizin bebeğşn kilosu iyidir bilemedim ki şimdi 🤦♀️ bize tam oluyor 4 numara 🤭
Kuzeyin_annesii Brutal-Betty primaya göre boyutu nasıl biliyor musun? Prima 4no bacaklarında iz yapıyor şuan
Mucizemm344 Eysagul canım ben ilk doğduğunda molfix kullanıyordum sonra numarası kalmamıştı olduğum yerde sleepy aldı idim keşke almasa idim kızımı pişik yaptı sleepy tekrar molfix e döndük 3 numara kullanıyorum kilosuna göre al
GokSuM Eysagul ben sleepy ve molfixte hangisi ucuzsa onu alıyorum. Sleepyde hangi bedeni kullanıyorsa molfixte de onu kullanıyorum ama alırken şu artı işaretlerine dikkat edin. İki marka arasında beden çok çok az farkediyor bence.
Buglemim09 Eysagul baby turko daha uygun önlem botanika da molfix de sleppy den pek farki yok fiyat konusunda ikiside pahali sadece a101 e geldiginde biraz uygun fiyatli geliyor baska marketten almak istediginizde sleppy den daha pahali oldugunu goreceksiniz 🌸