Mys01-01 NurY bugun toplantı var canım iyileştirme devam diyor ya bakalım allahım hepımızın yardımcısı oksun yükseltse bıle ortalıknyangın yerı yıne yetmeyecek
Kalpsizim33 Mys01-01 halkımı faize ezdirmeyeceğim dedi enflasyon indirip stokçulara ceza diyor ama düzelmez
Kalpsizim33 Mys01-01 akşam Hülya Koçyiğit ile Kadir inanırın filmi açtık internet evlidir ne yapsa yeridir diye tam günümüz filmi
feratlarkupeklergiremez simgesell yükselir tabii ki doları tavan yaptırıp talan yapacaklarını düşünüyorum. Yani doları olanı ihya ettirecekler
Kaderlmc Kalpsizim33 bu daha birşey değil altın şuan bizim ülkemizde pahalı normalde dünya da ons fiyatı sabit seyrediyor bizi dolar etkiliyor şuan 2022 yılında ons fiyat artmaya başlayınca o zaman daha fena uçmaya başlayacak bu hiç birşey
Eski9 Kalpsizim33 benim korkum ortalık karışır diye colugumuz çocuğumuz var inşallah kötü şeyler olmaz çok korkuyorum aklıma herşey geliyor 😥
Kalpsizim33 Eski9 eskiden memurluk hem maaş olarak hemde devlet de garantili bir iş idi şimdi memur ile işçi aynı parayı alıyor Kemal Sunal’ın kiracı filmi her şeyi anlatıyor
Kaderlmc Kalpsizim33 altın hiç bir zaman uzun vadede kaybettirmez zâten ama bu önümüzdeki yıllarda çok daha yükseleceği söyleniyor
Canparcam_ Kizlar Euro düşer mi çıkar mı biraz param var değerlendirmekte geç kaldım acaba Euro yapsam mı ya ?
Canparcam_ simgesell Dolardan hiç anlamıyorum görümcem Almanya’da yaşıyor kızıma Euro gönderdi 200 Euro bende gidip aldığımda 14′ tü şuan 19 olmuş keşke hepsini cekmeseydim ya o zaman 2823 TL etmişti şuan cekseydim yaklaşık 4 bin yapıyor 🤷
Kalpsizim33 3_bebeli_ana kesinlikle öyle geçen sağlık bakanlığı kadrosunda 3 meslekte zam yapıldı diğer ebe hemşire teknisyen tekniker laborant…vs yapılmadı çok üzüldüm haksızlık bu
Kalpsizim33 Şuanda kimse ekonomik sıkıntıdan başka geçimden başka kimse bişey düşünmüyor gelecek kaygısı kur takip etmeyen ben 2-3 aydır saat başı bakıyorum
Kalpsizim33 Canparcam_ ne güzel maşallah halamıza bereketli olsun bebeğin hesabında kalsa daha iyi olurdu sanki