Minel1412 Çok korkuyordum kilo vermem diye 12 kilo almıştım 14. Günde kontrole gittik bir çıktım tartıya tam 10 kilo vermiştim 1 ayın sonunda da toplamda 14 kilo vererek aldığımın da altına indim 😊
Tazeanne0134 Dermin 8 kilo almıştım 103 kilo doğuma gittim şimdi 90 kiloyum ama 4 kilo aldım 17+1 haftalık hamileyim yani 16 kilomu 18 kilomu ne vermiş oldum öyle işte
Busraata Dermin 5.günde 6kg vermiştim,20günlükken 9kg 2ay sonra aldigimin fazlasi gitti 12kg verdim 11kg almıştım zaten 😁
Ygll Dermin ben 10 kilo almıştım iki gün sonra yani hastanede eve gelince tartıldığımda 6 kilo gitmişti. 1 hafta sonra yani doğumdan 10 gün sonra da 10 kilo gitmişti.
Mevacanimkizim Dermin ben hamile kaldığım kiloyla doğuma girdim çıktığımda -10 la karşılaştım çok sevinmiştim ama şimdi fazlasını geri aldım 😢😢
kahvekokusuu Dermin 25 kilo almıştım ertesi gün 10 kilo gitmişti 2 buçuk ay içinde uykusuzluktan yorgunluktan yemek yemeye firsat bulamamaktan yada yemek yemeyi unutmaktan geriye kalan kilolar da gitti😂 kolik bebegi olanlar anlar🤭