Dilekuyar 2 aylık bebegıme mama hazırlarken suyun kaynamasını beklemiyorum az ısındığı zaman mama yapıyorum sizce doğru mu yoksa kaynatıp ılık olana kadar beklemem mi lazım ?
Aygulemir Dilekuyar yanlis yapiyon canim kaynamasi lazim demlige koy kaynasin kaynayan su ilininca mama yap o kaynayan su soguyunca tekrar ilit tekrar yap ama kaynamis olmasi lazim suyun mutlak
mom554654 Dilekuyar kaynamış olması gerek. Size tavsiyem bir litre kaynatın soğutun bir cam sişeye koyun. Mama yapacağınız zaman onu ısıtırsınız az. Ya da azıcık kaynattığınız suya ekleyip ılıştırırsınız
Eliffatma0113 Dilekuyar ben kaynatiyordum sonra mama koyuyorum soğumasını bekliyorum sıcak sıcak dökerseniz mama çabuk çözünür
Fadime2314 Bende ılık yapıp veriyorum şuan 4 aylık oldu bı sıkıntı olmuyor anne sütü içmedi bu arada . Kaynamasina Sabrı gelmiyor ama hazır su veriyorm
Ss07 Eliffatma0113 çok sıcak yapmayın bence ilk bende öyle yapıyordum detaylı araştırıtınca ılıktan biraz daha sıcak 30 derece civarı olmadı gerekiyormş
Ss07 Dilekuyar Suyu önce kaynatın çam şişeye koyun mama yaparken ılıktan biraz daha sıcak olacak ki mama çzünsün az soğuk suda bekletip ılık Bi şekilde verin bebeğinize. Ben o şekilde yapıyorum. Mamaların üstünde de detaylı yazıyor zaten
Deniz1407 5 ay bitti anne sütü hiç almadı oğlum ben de hazır suyu ılık yapıp veriyorum tam kaynatmıyorum çok şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar
elmaliturtam Kutusunda bile kaynatın soğutun yazıyor neden yani bir cezve suyun kaynaması ne kadar vakit alırda sabır edip beklemiyorsunuz ki. Çok zor geliyor ise bir kere bir litre kaynatın sonra ısıtın
elmadilimim Dilekuyar içme suyunu ketıl’da veya tencerede kaynatırsan her sabah, ılıdığında tüm gün ordan kullanırsın. biz hep öyle yaptık rahat oluyo
minikcivcivinannesi Dilekuyar 27 gün mama verdim emmediği için yani göğsümü de sağıyordum ama geceleri mama veriyordum. açlığa asla tahammülü yoktu kıyamet kopuyordu o yüzden tamamen kaynatıp ılıtıyordum sonra termosun içine koyup öyle bekletiyordum. hem daha rahat oluyordu
kahvekokusuu Dilekuyar ben mama verdigim donemler demlikte kaynatip sonra sogumaya birakiyordum mama yaparken tekrar ısıtıp veriyordum içme suyuyla yaptığım halde hazirda kaynamis suyum yoksa aceleden az ısıtıp yaptigim mamayi hep kusardi bunu anladiktan sonra hic kaynatmadan vermedim
slvr-ucr43 1 kere kaynattıktan sonra ılıştırıp yapabilirsin ben termus kullanıyorum hayat kurtarıcı ☺️ Dilekuyar
Nilarasu Dilekuyar 1 litre suyu kaynatin cam siseseye doldurun. Mamayi yacaginiz zaman yapilacak kadar miktari alin biberona cok hafif isitin mamayi oyle yapin. Suyun mutlaka kaynamis olmasi lazim
Birdunyabircennetannesi Dilekuyar Hep su kaynamış oluyor ketılda Kaynamış su bırakıyorum mama yapacağım zaman az ılıtıyorum bunu yapabilirsin sende ama mutlaka kaynamış olsun ve temiz su koy musluk suyu olmasın
Elif3334 Dilekuyar önceden kettle yada çaydanlıkta kaynat, kenara koy bi cam şişeye hazır dursun, ihtiyacın kadarını cezveye al ısıt ne varki bunda,kardeşimde yapıyordu arada farkettim uyardım sonucta çocuk enfeksiyon kapabilir