Asilahmet Kızlar 1 haftadır hayatımda ilk defa yüzümün sağ tarafında çene eklem yerim acayip ağrıyor ağzımı açmakta dahi zorlanıyorum daha önce başına böyle bişey gelen var mı ? Ve 17 haftalık 2. Gebeliğim mevcut
Domino Asilahmet Ayyy bende de vardı haftalar sürdü doktora da gidemedim kendiliğinden geçti Allah sifa versin çok kötü bi ağrı bilirimmmm😟
Mariposa Asilahmet doktorunuza sormadan hiçbir ilac kullanmayın, farkında olmadan dişlerinizi sıkıyor olabilirsiniz
antropologanne Asilahmet Doktorunuza bir danisin, o gerekli olani yazar. Benimde mesela gecmeyen kalca agrim vardi, ben hem suda eriyen hem tablet olarak ikisinide kullandim anca etki etti. Cene agrisida ayni sebeple agrir.
antropologanne Asilahmet Kendi kadin dogum doktorunuza bir danisin. O derseki evet sebep bu kullanin zaten recetesiz alamazsiniz.
Domino Asilahmet evet evet bende oyle zannettim doktora gittim çenem cıktı diye doktor güldü bakti 20lik diş çıkıyor olabilir dedi. sende bir bak belki 20lik diştir ? yoksa da magzenyum kullanabilirsin
Mariposa Asilahmet kendi kadın doğum doktorunuz bilir. Benim de mesela kulaklarımda basınç oluyordu 2.gebeliğimde , K.doğum doktoruma şikayetimi söyledim beni yönlendirdi
nurelem Asilahmet anladım canım, magnezyum calsiyim eksikliği olabilir hamilelikten dlagi , doktora danışıp takviye edici ilaç yazdirin
Flamingoo Asilahmet benim başıma geldi gece diş sıkma şikayetim vardı ve çene diskim kaymıştı bu yüzden sol tarafımdan kitlendi ne açabiliyordum ne birşey yiyebiliyordum. Yani sizinki hamileliğe bağlı vitamin eksikliğindende olabilir yada farkında değilsiniz gece dişlerinizi sıkıyorsunuz. Bence bir çene cerrahına gidin diyeceğim ama röntgen çekmeden birşey söyleyebilirmi bilmiyorum hamilelikten dolayı nasıl olur bilemiyorum
Prenses-annesi Asilahmet canım benimde sağ tarafımda çenem çıkık ve sürekli ağrım oluyo özellikle dişlerimi gece sıktığımda istersen bi doktora görün film çekip baksınlar
Asilahmet Prenses-annesi acayip bişey ya doktoruma danışıyım olmazsa o şekilde yapıcam bakalım İNŞALLAH bişey çıkmaz
Arel45 Prenses-annesi merhaba benim de sol tarafta ağrı var çene eklemi dedi Dr ve sol taraf sis sizinde hafif şişlik var mı