Babyone Oflu_u canbebe kullanıyorum sızıntı vs sleppye gore mukemmel ben sızıntıdan dolayı artk sleppy almıyrm canbebede hıc skntı yasamadık fıyatıda makul
Badehandeyldz Oflu_u benim bebeklerim baya kilolu 7 aylık en son 11 kiloydu hep molfix kullandım sleppy ve prima dar kalıp lastik izi yapıyordu molfix geniş ama sızdırmıyor
Alvindmrkl Asyaayaz1 bende merak ediyorum şu an sleepy kenarda Molfix var deneyeceğim onu da ıslak mendili kullanıyorum baby turco iyi ama sleepy de güzel yeni doğan
Ademfatmanur Oflu_u bnde baby turco kullanıyorum abimin çocuğu çok hassastı baktım bir şey olmuyor sızıntı vesaire de yok çocuk iki yaşını geçti şimdi bnm oğlum da 3 aylik oldu daha Pişik olmadı
Mercimek_Alp Oflu_u biz de hepsini denedik ama hepsi sıkıyor tombiş bi bebeginiz varsa tabiki🤩😂 sleepy iyi biz onu kullaniyoruz
Melikeeeecansuu Ecemsu12 baby turcoya baktım oglum 9 kılo ama 8 kılodan baslayan var 4 numara. 9 kılodan baslayan nasıl bulurum
Ecemsu12 Melikeeeecansuu 4 numarası 8-14 kg arasında. Biraz kalıbı küçük isterseniz 5 numara alın. Benım kızımın kilosuna göre normalde 2bedeni kullanmam gerekir ama lastik izi olmasın rahat etsin diye 3 beden kullanıyoruz
Toprak2509 Oflu_u 4+ olanını kullanın aynı sorunu yaşadım hala 4+ kullanıyorum aylardır. Sıkmıyor. Başka markaya geçince pişik oluyor