Oflu_u Hanımlar sleepy natural kullanıyorum ama lastikleri oğlumun bacaklarını çok sıkıyor (3aylık) iz yapıyor önerebileceğiniz başka bi marka varmı sızdırmayan ve sıkmayan??? Ayrıca 4 numara kullanıyoruz bot olarak büyük ama lastikleri sıkıyor.
UcuBulunamayanBant Oflu_u Molfix kullaniyordum ne sızdırma ne pişik nede lastik izin yaptı bizde ama fiyatından dolayı şuan baby turcoya geçtim bundan da memnun kaldım hiç sıkıntı olmadı
rosesbabys Oflu_u prima premium care gercekten harika 8 ayligiz bi kere bile pisik sizdirma yasamadim
Asyaayaz1 Molfixden fiyattan dolayı baby turcoya geçtim o kadar yumuşak rahatki keşke ilk başta kullansaydım kızım şuan 5 ay 10 günlük
Oflu_u Asyaayaz1 asyaaa gene sen 🌺🌺 lastik izi yapmıyor değil mi bizim birde pipimiz çok hassas hemen kızarıyor çişimiz asitliymiş çok dolmadan değiştirmek zorundayım.
Alvindmrkl Asyaayaz1 bende merak ediyorum şu an sleepy kenarda Molfix var deneyeceğim onu da ıslak mendili kullanıyorum baby turco iyi ama sleepy de güzel yeni doğan
Esraerim0907 rosesbabys ya ben 3 numarayı kullandım en son acayip şekilde kakalar belimizden taştı 🤷🏼♀️ 4 aylıktı şimdi aktif aldım yeşil paket bakalım bu nasıl olacak ama en güzel bez gerçekten premium incecik yeşil paketi alınca anladım
Badehandeyldz Oflu_u benim bebeklerim baya kilolu 7 aylık en son 11 kiloydu hep molfix kullandım sleppy ve prima dar kalıp lastik izi yapıyordu molfix geniş ama sızdırmıyor
Asyaayaz1 Oflu_u 😍❤️Valla yapmıyor cnm ama denemeden sen bişey diyemem çünkü bebekler öyle farkliki her bez iyi gelmiyor ya en az olanından araştırırak al bakalım nasıl olucak molfix sözde marka bir bez ama Asya’ya azda olsa iz yapıyordu pişik yapmıyordu sadece bide sızdırma sorunu olmadığı için kullanmıştım 3 gündür baby turcoyla devam🤣
Melikeeeecansuu Ecemsu12 baby turcoya baktım oglum 9 kılo ama 8 kılodan baslayan var 4 numara. 9 kılodan baslayan nasıl bulurum
UcuBulunamayanBant Oflu_u benimkinin de aynı üst bacakları tombul ama bı sıkıntı olmadı bide ben şey yapıyorum bu lastik izlerinin geleceği yerlere arada bı pişik kremi sürüyorum o kısımları boğum boğum çünkü belki onunda etkisi vardır iz yapmamasinda
Ademfatmanur Oflu_u bnde baby turco kullanıyorum abimin çocuğu çok hassastı baktım bir şey olmuyor sızıntı vesaire de yok çocuk iki yaşını geçti şimdi bnm oğlum da 3 aylik oldu daha Pişik olmadı
Kayram64 Oflu_u prima premium care sızdırma pişik yapmıyor kesinlikle birazcık fiyatı pahalı onun yanında e bebeğin baby me de güzel ikisini kullanıyorum tavsiye ederim